Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο μονοπάτι που οδηγεί στη Μονή Στομίου στην Κόνιτσα, για την ασφαλή μεταφορά τεσσάρων γυναικών που αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας τους.
Συγκεκριμένα, με τη χρήση φορείου και τη συνοδεία διασωστών, μεταφέρθηκαν από το σημείο προς το πάρκινγκ μία 80χρονη, μία 64χρονη και μία 63χρονη παρουσίασαν έντονη εξάντληση και αδυναμία να συνεχίσουν τη διαδρομή, ενώ μία 28χρονη τραυματίστηκε με διάστρεμμα.
Η 28χρονη, μετά την αρχική μεταφορά της, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.
Στο συμβάν επιχείρησαν δύο οχήματα με έξι υπαλλήλους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κόνιτσας και την 5η Ε.Μ.Α.Κ., οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την αποστολή, διασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.
Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.