Αγανακτισμένος κάτοικος περιοχής Πεντέλης Ιωαννίνων διαμαρτύρεται μέσω του epirusgate.gr για τις λακκούβες στην οδό Καπετάν Χασιώτη των Ιωαννίνων και όπως μας δηλώνει πριν φτάσει σ’ εμάς ακολούθησε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταγραφή του προβλήματος από τον Δήμο και την αντιμετώπισή του. Συγκεκριμένα αναφέρει : “Προσπαθώ επί μήνες να επικοινωνήσω με τον Δήμο Ιωαννιτών για οδικά προβλήματα, με θέμα τις λακκούβες. Στην οδό Καπετάν Χασιώτη, από την αρχή έως το τέλος της, ο δρόμος είναι άκρως επικίνδυνος δρόμος με λακκούβες μισό μέτρο βάθος. Σε περίπτωση που περάσει κάποιος μοτοσικλετιστής, μπορεί να χάσει και την ζωή του ακόμη!
Έγινε η πρώτη προσπάθεια με φωτογραφίες στην εφαρμογή “novoville” στις 12 Δεκεμβρίου, και μέχρι και σήμερα η εφαρμογή γράφει ότι το αίτημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Περνώντας ο καιρός, από τις φωτογραφίες που σας παραθέτω από τις 12 Δεκεμβρίου, οι λακκούβες έχουν μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ.
Έκανα απεγνωσμένες προσπάθειες με τον Δήμο, καλώντας στο τηλέφωνο 26510-31448, το εργοτάξιο του Δήμου και μιλώντας με κάποιον που δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε χαλίκι για να κλείσουν τον δρόμο και δεν τον ενδιέφερε.
Έφτασα στο σημείο να το ανακοινώσω από εδώ που ανακοινώνεται σήμερα, μπας και γίνουμε πολίτες του 2024!”

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!