Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Ο Στέργιος Ταλάρης υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία» του Γρήγορη Γκίκα
Ο Στέργιος Ταλάρης, μια από τις πιο δραστήριες και καταξιωμένες προσωπικότητες της περιοχής μας, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.
Με μακρά πορεία στον επιχειρηματικό και αυτοδιοικητικό στίβο, ο Στέργιος Ταλάρης έχει διατελέσει:
• Πρώην Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, όπου εργάστηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικής κοινότητας.
• Πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του Δήμου Μετσόβου, με σημαντική συμβολή στην τοπική ανάπτυξη.
• Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μετσόβου, στηρίζοντας τα συμφέροντα των επαγγελματιών της περιοχής.
• Πρόεδρος του Συλλόγου Ακμών ΑμεΑ Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία.
• Πρόεδρος του ΠΑΣ Μέτσοβο, με ενεργό ρόλο στην προώθηση του αθλητισμού και της τοπικής νεολαίας.
Η εμπειρία και οι γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσα από αυτές τις θέσεις ευθύνης, τον καθιστούν έναν ιδιαίτερα αξιόλογο υποψήφιο. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πορείας» φέρνει μια ισχυρή δυναμική, με στόχο ένα Επιμελητήριο που θα βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες, προωθώντας την εξωστρέφεια, την καινοτομία και τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033