Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Epirus Sport and Health Center να δοκιμάσει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν για 15 ημέρες, στο πλαίσιο του Epirus Sport Open Days, αναγκάζουν τον αθλητικό πολυχώρο να δώσει δύο ακόμα μέρες παράτασης, προκειμένου και να μην αποκλειστεί κανείς από την μοναδική γιορτή του αθλητισμού στον τόπο μας!

Για να επωφεληθούν από αυτήν την αποκλειστική προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι και την Τρίτη 30.04 να επισκεφτούν το Epirus Sport and Health Center στο Κάτω Νεοχωρόπουλο και να εγγραφούν στη δωρεάν δοκιμή 15 ημερών ή να καλέσουν στο 2651046735. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς υποχρεώσεις – αρπάξτε την ευκαιρία να ζήσετε τη διαφορά του Epirus Sport από πρώτο χέρι εντελώς δωρεάν.

Για τα παιδιά επιλέξτε ανάμεσα στα μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ, την ρυθμική γυμναστική και τον χορό, όσο οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την πισίνα από το πρωί μέχρι το βράδυ, να συμμετέχουν σε συνεδρίες pilates reformer, σε group personal ή ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο ή και στα εξειδικευμένα τμήματα Aqua Aerobics.

Epirus Sport Open Days 2024: 15 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ χρήση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών για όλους, στο Epirus Sport and Health Center!  Καλέστε στο 2651046735 και κάντε το σπουδαιότερο δώρο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας τώρα!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!