Όσοι γονείς θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους την εμπειρία να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο δημιουργικά, μακριά από τους κινδύνους της υπερέκθεσης στις οθόνες και τον παθητικό τρόπο ζωής, βρήκαν αυτό που έψαχναν.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το Epirus Sport and Health Center (τηλ. 2651046735) διοργανώνει το Epirus Summer Camp, για παιδιά από 5 έως 15 ετών. Η διάρκεια των περιόδων θα είναι πενθήμερη και ξεκινάνε με το κλείσιμο των σχολείων.

Τα παιδιά με την βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτικών-γυμναστών θα διασκεδάζουν με αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες στις υπερσύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Epirus Sport and Health Center,  θα βελτιώσουν απαραίτητες δεξιότητες ζωής όπως η κολύμβηση ενώ θα περνούν ξέγνοιαστα τις ημέρες των διακοπών τους δημιουργώντας φιλίες.

Η επιστημονική προσέγγιση και η φιλοσοφία των δράσεων του Epirus Summer Camp στηρίζεται σε διεθνή πρότυπα που αποτελούν και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Συγκεκριμένα:

Πολλά αθλήματα: Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με μια ποικιλία αθλημάτων και δραστηριοτήτων, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεξιοτήτων.  Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη παθητική επιλογή απασχόλησης, όλοι οι συμμετέχοντες παίζουν και βελτιώνονται σε αθλήματα όπως η κολύμβηση, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ  και η γυμναστική, δραστηριότητες που διατηρούν το ενδιαφέρον των παιδιών ενεργό από την στιγμή που θα ξεκινήσει η μέρα τους μέχρι το απόγευμα που θα αποχωρήσουν.  Παράλληλα, οι έμπειροι γυμναστές και παιδαγωγοί βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά φροντίζοντας για την ασφάλεια, την κοινωνικοποίηση και την αναψυχή τους.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλά στάνταρ υγιεινής: Στο Epirus Summer Camp δίνουνε προτεραιότητα στις εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και διατηρούν άψογα πρότυπα υγιεινής. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις προσφέρουν ένα ασφαλές και ελκυστικό περιβάλλον για να μαθαίνουν και να παίζουν τα παιδιά, ενώ τα αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής διασφαλίζουν την υγεία τους. Από τον απολυμαντικό εξοπλισμό μέχρι τους καθαρούς και καλά συντηρημένους χώρους, δίνεται προτεραιότητα στην καθαριότητα και ηρεμία στους γονείς.

Εξειδικευμένη προσέγγιση: Το πρόγραμμα του Camp περιλαμβάνει εξειδικευμένες θεματικές δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλλιέργεια και ανάπτυξη των ξεχωριστών δεξιοτήτων του κάθε παιδιού, προκειμένου η προσαρμογή του κάθε παιδιού να είναι άμεση και η συμμετοχή του στο πρόγραμμα να είναι ευχάριστη από την πρώτη στιγμή. Τα παιδιά ενθαρρύνονται να θέσουν προσωπικούς στόχους για τον εαυτό τους με βάση το επίπεδο δεξιοτήτων και τα ενδιαφέροντα τους, ενώ πάντα παρέχετε στα παιδιά εξατομικευμένη καθοδήγηση, εποικοδομητική ανατροφοδότηση και ενθάρρυνση  από τους παιδαγωγούς τους.  Την τελευταία ημέρα πραγματοποιείται η Γιορτή Προόδου, όπου όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έπαινο για την εξέλιξή τους, προκειμένου να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους για το μέλλον.

Συμμετοχικές δραστηριότητες: Έχουν ενσωματοθεί στο πρόγραμμα του camp προκλήσεις περιπέτειας που θα προωθήσουν – παράλληλα με την βελτίωση της φυσικής κατάστασης – την ομαδική εργασία και την επίλυση προβλημάτων. Στο Epirus Sport γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι τα παιδιά λατρεύουν τις προκλήσεις και καταφέρνουν με τις καθημερινές εκπλήξεις, να συσφίξουν τις σχέσεις της ομάδας, να τονίσουν την δυναμική της συνεργασίας και μέσα από την παρέα να αναδείξουν τα προσωπικά ταλέντα του κάθε παιδιού.

Εργαστήρια φυσικής κατάστασης και ευεξίας: Από την πρώτη παρουσία των παιδιών, πραγματοποιείται στο κάθε ένα ξεχωριστά σωματομετρική ανάλυση και εξέταση ανάπτυξης σπονδυλικής στήλης και κάτω άκρων από το επιστημονικό προσωπικό του Epirus Health Clinic. To Epirus Sport and Health Center έχει αναπτύξει για όλες τις ηλικίες μοντέλα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Το camp αξιοποιεί την τεχνογνωσία αυτή  και την προσαρμόζει στις ανάγκες των παιδιών επικεντρώνοντας στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, τη διατροφή και την ευεξία των παιδιών, εκπαιδεύοντάς τα σχετικά με τη σημασία του υγιεινού τρόπου ζωής.

Δημιουργικές τέχνες και χειροτεχνίες: Παρέχεται η ευκαιρία στα παιδιά για δημιουργική έκφραση μέσα από δραστηριότητες τέχνης και χειροτεχνίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση. Τα παιδιά θα διακοσμήσουν τα δικά τους μπουκάλια νερού, θα σχεδιάσουν πανό ή σημαίες της ομάδας τους και θα δημιουργήσουν έργα τέχνης με αθλητικό θέμα, για να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Προσκεκλημένοι προπονητές και αθλητές: Το Epirus Summer Camp προσκαλεί προπονητές, αθλητές ή επαγγελματίες του αθλητισμού να διευθύνουν ειδικές συνεδρίες και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τα παιδιά. Οργανώνονται συνεδρίες και κλινικές δεξιοτήτων με επιδείξεις για να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν τα παιδιά να κυνηγήσουν τους προσωπικούς και τους αθλητικούς τους στόχους.

Camp Olympics: Με αφορμή τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, για το 2024 το Epirus Camp θα διοργανώσει εκδηλώσεις γνωριμίας με τα Ολυμπιακά Αθλήματα, προκειμένου τα παιδιά να γνωρίσουν τους κανόνες και τις ιδιαιτερότητες και άλλων αθλημάτων, συμμετέχοντας ενεργά σε γιορτές-αγώνες επίδειξης όπου όλοι θα είναι στέφονται Ολυμπιονίκες, ενθαρρύνοντας την ευγενή άμιλλα και τον συναγωνισμό!

Ημέρες Συμμετοχής Γονέων: Διοργανώνονται ειδικές ημέρες όπου οι γονείς καλούνται να συμμετέχουν με τα παιδιά τους σε δραστηριότητες και παιχνίδια. Αυτό επιτρέπει στις οικογένειες να δεθούν, να διασκεδάσουν μαζί και να βιώσουν τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας ως ομάδα και ως μονάδες ταυτόχρονα.

 

Επισκεφτείτε σήμερα την γραμματεία του Epirus Sport and Health Center και εξασφαλίστε μοναδικές εκπτώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του camp εδώ ή καλέστε για να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας στο 2651046735.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!