Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ «Εν Δράσει», συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους, πραγματοποίησαν σήμερα συμβολική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.

Τους μικρούς επισκέπτες υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Παναγιώτης Νταής, και η Αντιδήμαρχος Ισότητας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, κ. Μαρίνα Κοσιώρη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα παιδιά προσέφεραν χειροποίητες δημιουργίες που φιλοτέχνησαν τα ίδια, μεταφέροντας ένα μήνυμα σεβασμού και αγάπης προς όλες τις γυναίκες.

Η εικαστική δημιουργία τους τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου και θα κοσμήσει την αίθουσα του «Πάνθεον» το Σάββατο 7 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του μουσικού αφιερώματος που διοργανώνει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας.

Με την κίνηση αυτή, τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ “Εν Δράσει” στέλνουν το δικό τους μήνυμα σεβασμού προς τη γυναίκα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δύναμη της συμμετοχής και της κοινωνικής προσφοράς.