Το νομό Ιωαννίνων επισκέφτηκε ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Ευρωβουλευτή ‘Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τους βουλευτές Σταύρο Καλογιάννη και Μαρία- Αλεξάνδρα Κεφάλα και την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων Λένα Σταμάτη.

 

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης ήταν τα γραφεία της εταιρείας Team Viewer, η οποία έχει επενδύσει στην Ελλάδα δημιουργώντας έναν κόμβο καινοτομίας και τεχνολογίας. Στο παράρτημα τον Ιωαννίνων, στο οποίο τα στελέχη του κόμματος υποδέχτηκαν η Υπεύθυνη Enterprise Sales για τις χώρες της Μεσογείου Νάταλι Κόντορ, η Senior HR Administrative Assisant Ευαγγελία Σταύρο και ο Senior Software Engineer Αθανάσιος Μουτσιούλης, εργάζονται συνολικά 50 άτομα, πολλά από τα οποία είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημίων των Ιωαννίνων. Είναι ένας κόμβος επιχειρηματικότητας ο οποίος μπορεί να αναβαθμίσει συνολικά την Περιφέρεια. Η Υπεύθυνη Enterprise Sales για τις χώρες της Μεσογείου Νάταλι Κόντορ δήλωσε, μάλιστα, χαρακτηριστικά πως η επένδυση της Team Viewer μπορεί να γίνει μια ελληνική Silicon Valley.

 

Στη συνέχεια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου όπου συνομίλησαν με την πρόεδρο Μαρία Τσολάκου. Το κέντρο είναι ένα από τα επτά παραρτήματα που βρίσκονται σε όλη την Ήπειρο και περιθάλπει ηλικιωμένους συμπολίτες μας με αναπηρίες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην επανενεργοποίηση της μονάδας προστασίας παιδιών, η οποία περιλαμβάνει υπηρεσίες πρώιμης παρέμβασης και την βραχεία παραμονή παιδιών για την απομάκρυνση από παθογενείς οικογενειακές συνθήκες Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως το κυβερνητικό έργο που προβάλλεται μέσα από αυτές τις επισκέψεις δεν αφορά μόνο τους Υπουργούς και τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά ένα σύνολο ανθρώπων που εργάζονται προς όφελος των πολιτών. «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως έχει αληθινά κοινωνικό πρόσωπο στηρίζοντας τις δομές κοινωνικής πρόνοιας», ανέφερε.

 

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ στο Δημαρχείο Ιωαννιτών συζήτησαν για τα μεγάλα έργα υποδομής στο νομό, τη στήριξη στους επιχειρηματίες και τα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο κ. Μαρινάκης τόνισε το γεγονός πως τα Ιωάννινα έχουν αναδειχθεί μέσα στις 100 ουδέτερες κλιματικά πόλεις της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη βάση δόθηκε στην προστασίας της Λίμνης των Ιωαννίνων.

 

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη μίλησαν, επίσης, για τα μεγάλα έργα οδοποιίας και υποδομής που προχωρούν στον νομό, την ανάγκη ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και την ανάγκη περαιτέρω μέριμνας για την ενεργειακή κρίση. Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως όσα έχουν γίνει κατά την τριετίας της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα παράλληλα με τη διαχείριση τόσων μεγάλων αλλεπάλληλων κρίσεων.

 

Κατόπιν τα στελέχη της ΝΔ βρέθηκαν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης του νερού Ζαγόρι, Χήτος ΑΒΕΕ. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής, με μεγάλη ιστορία η οποία ξεκινάει στα μέσα τις δεκαετίας του 1950 και κατέχει δεκάδες διακρίσεις για την συνεισφορά της στη χώρα, την εταιρική της υπευθυνότητα και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζει. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της εταιρείας ο Γενικός Διευθυντής Ιωάννης Σώτος, ο Τεχνικός Διευθυντής Χρήστος Πρέντζας, ο Διευθυντής Ποιότητας Χαράλαμπος Παπαχρήστος, και ο Συντονιστής Συντηρήσεων Θανάσης Μωρόγιαννης.

 

Τέλος, πραγματοποιήθηκε μια διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση με την παρουσία μελών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας από τον νομό Ιωαννίνων και όλη την Περιφέρεια Ηπείρου.

«Η μέρα μας ήταν γεμάτη επισκέψεις και γεμάτη ουσία. Αυτό που θέλουμε σήμερα να ακουστεί πολύ δυνατά από τα Ιωάννινα είναι ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρούν με προσήλωση στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ και ταυτόχρονα διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε έκτακτη κρίση που έχει προκύψει. Όσες φορές και να προσπαθήσει η Αντιπολίτευση να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, τόσες περισσότερες φορές ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα απαντά με λύσεις και με το αποτέλεσμα της πολιτικής της, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Σήμερα στα Ιωάννινα καταγράψαμε όσα απασχολούν τους πολίτες και τους εκπροσώπους τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αδιαμεσολάβητα, μιλώντας με τους ίδιους κάνοντας μια βόλτα μέσα στην πόλη», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

 

Αναφέρθηκε, επίσης, στην πραγματοποίηση του προσυνεδρίου της ΟΝΝΕΔ στα Ιωάννινα σημειώνοντας ότι αυτή η πόλη δίνει το παράδειγμα της αξιοποίησης των νέων ανθρώπων.

«Η επένδυση της Team Viewer είναι, ίσως, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαφοράς του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς και της διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα. Βλέπει μπροστά, δεν χρησιμοποιεί τους νέους για να κάνει προπαγάνδα όπως η προηγούμενη Κυβέρνηση, καταλαβαίνει τις ανάγκες τους, καταλαβαίνει ότι αυτό που χρειάζονται είναι πολλές και καλά αμειβόμενες νέες δουλειές ανάλογες με τα προσόντα τους και δείχνει ποιο είναι και ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της χώρας. Προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για ακόμα καλύτερες μέρες», υπογράμμισε.

 

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ακόμα, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιος Κορομηλάς, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Τζιανλούκας Ματσίρας, Θεόδωρος Τζαρούχης, ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, ο πρόεδρος της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νεόφυτος Καλαϊτζίδης, ο αν. Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Φάνης Πασχάλης, μέλη και στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!