Η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου «ΣΥΝΘΕΣΗ» μετά το πετυχημένο «Ταξίδι της Αντιγόνης» και μια δεκαοκτάμηνη διακοπή λόγω πανδημίας, επιστρέφει στα θεατρικά πράγματα της πόλης με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό», η οποία κάνει την επίσημη πρεμιέρα της, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο της ΕΗΜ στο Φρόντζο.

Το έργο, που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου, μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα καθετοποιημένο…. γραφείο τελετών! Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κατσάνου ( Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας», «Γκόλφω μέχρι δακρύων», «Λατρεμένη μου Οικογένεια»), και η εικαστική επιμέλεια των σκηνικών είναι του Λουκά Λούκα.

Η οικογένεια επιστρέφει στο χωριό και το γέλιο πάει σε άλλον τόπο σε αυτή την σπαρταριστή κωμωδία που διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες!

Μέρος των εσόδων της παράστασης η οποία θα γίνει παρουσία του συγγραφέα, θα διατεθεί για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου της ΙΜ Δουραχάνης Ιωαννίνων.

«Επιστροφή στο χωριό», τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ (Φρόντζου)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική τους υποστήριξη.

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) ΡΩΡΩ:
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ:
ΑΓΛΑΪΑ:

ΑΡΗΣ:
ΦΡΙΝΤΑ:
ΡΑΧΗΛ:
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΩ:

Αιμιλία Παγώνα Κώστας Βενέτης Ράνια Κλάπα
Νίκος Παπανικολάου Αρετή Αγγέλη Σταυρούλα Συγκούνα Άρης Τσούκης Ευγενία Ζεϊμπέκη

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!