Μέσα στο μήνα 15 Νοεμβρίου ως 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι επιμελητηριακές εκλογές.

Επτά χρόνια (!) μετά τις αμέσως προηγούμενες εκλογές στα εμπορικά και βιοτεχνικά Επιμελητήρια της χώρας και με σημαντική καθυστέρηση μετά την κανονική και προβλεπόμενη λήξη της θητείας, η κυβέρνηση αποφάσισε επιτέλους να διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων.

Απομένει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων να καθορίσει την ακριβή ημερομηνία και το ποια συγκεκριμένα Κυριακή θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάμεσα στις 4 εβδομάδες μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 15 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΒΗΜΑ Τηλεόραση, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, πρώην πρόεδρος Γιάννης Μήτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση της προεδρίας.

Προ ημερών το ίδιο είχε κάνει και ο Γρηγόρης Γκίκας με την παράταξη “Ισχυρό Επιμελητήριο”, ενώ βούληση να διεκδικήσει μια νέα θητεία, δηλώνει ο νυν πρόεδρος, Μάκης Χρυσοστόμου, ο οποίος διαδέχτηκε τον Δημήτρη Δημητρίου. Ενδιαφέρον για υποψηφιότητα έχουν εκφράσει ακόμα δύο μέλη της απερχόμενης διοίκησης, Σπύρος Μπέκας και Βασίλης Βασιλείου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!