Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, και με την υποστήριξη του Ο.Λ.ΗΓ Αε διοργανώνουν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ώρες από 17:00 έως και 23:00 στον Τερματικό Σταθμό Τ1 του Λιμένα Ηγουμενίτσας την “2η Ημέρα Γευσιγνωσίας”.

Ελάτε να διασκεδάσουμε δοκιμάζοντας γεύσεις θάλασσας από τις Θεσπρωτικές μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας, που θα ετοιμάσουν οι Σεφ και το Τμήμα “Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας” του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με τα κύρια προϊόντα της ντόπιας θαλάσσιας ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα λαβράκι, κρανιός, φαγκρί) πλαισιωμένα με τα προϊόντα της Θεσπρωτικής γης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!