Το reporter.gr διεξάγει μια μικρή έρευνα η οποία προσπαθεί να διερευνήσει τις συναισθηματικές αντιδράσεις πολιτών εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Η έρευνα προσπαθεί να σκιαγραφήσει πως αντιδρούν και αξιολογούν οι πολίτες και αναγνώστες του σαιτ στις πολιτικές καμπάνιες αλλά και στους υποψηφίους των κομμάτων ενόψει των Eυρωεκλογών 2024 και να τους δοθεί ένα βήμα να εκφράσουν τις απόψεις και τα θέλω τους: «Tι θα ήταν αυτό το κύριο, το πιο σημαντικό για εσάς, που θα ζητούσατε από τον υποψήφιο αντιπρόσωπο/εκπρόσωπο που θα ψηφίζατε;»

Σε ποιους απευθύνεται:

Όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 17 ετών και έχουν δικαίωμα ψήφου στις Ευρωεκλογές 2024 μπορούν να συμμετάσχουν, δεν υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός.

Διάρκεια έρευνας:

Η έρευνα έχει διάρκεια συνολικά 10 λεπτά, είναι προσαρμοσμένη και για κινητά, διεξάγεται δια μέσω ZOOM (συστήνουμε την εφαρμογή αν και μπορεί να λειτουργεί και μέσω webbrowser).

Η έρευνα έχει 3 μέρη: ένα μικρό ερωτηματολόγιο 15-18 ερωτήσεων (multiple-choice), την διαδραστική συνέντευξη, όπου καταγράφουμε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις δια μέσω μικροεκφράσεων στο προσωπο σας, διάρκειας περίπου 5 λεπτών. Στο τέλος έχετε την δυνατότητα ενός 2λεπτου μικρού σχολιασμού ή/και να μας πείτε εν συντομία: „εαν είχατε ένα (!) πράγμα να ζητήσετε από τον υποψήφιο εκπρόσωπο που θα ψηφίσετε στις 9.6., τι θα του ζητούσατε;“

Ώρες διεξαγωγής
Οι ώρες διεξαγωγής της έρευνας θα είναι Δευ-Τετ.8:00-23:00, άνα 10λεπτα ραντεβού.

Ο σύνδεσμος Zoom για την έρευνα είναι:

https://us06web.zoom.us/j/85179034359

Αν έχετε κάποιον -που πιστεύετε ότι θα ενδιαφερόταν και θα ήθελε να συμμετάσχει- μπορείτε να του προωθήσετε το δημοσίευμα αυτό.

Υπεύθυνος της έρευνας: Κ.Souliotis, Dipl.Psych.
Tηλ.Επικοινωνίας: +306944625856 ή +4917652544785

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων:

Τα όποια προσωπικά δεδομένα που θα καταγραφούν στην έρευνα, θα σβηστούν μετά την αυτοματοποιημένη επεξεργασία τους εντός 48 ωρών. Δεν καταγράφονται προσωπικά στοιχεία.  Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική προσωπικών δεδομένων ΕΔΩ

Πηγή: Reporter.gr

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!