Έργα φυσικού αερίου στα Καρδαμίτσια – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 21ης Φεβρουαρίου και Κινέας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου σε δύο οδούς.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, λόγω εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.
Σύμφωνα με αποφάσεις του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, διακόπτεται η κυκλοφορία στην οδό 21ης Φεβρουαρίου, από τη συμβολή της με την οδό Νέστορα έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Αντίστοιχη διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στην οδό Κινέας, από τη συμβολή της με την οδό Νέστορα έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από την Πέμπτη 25 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026, καθημερινά από τις 07:00 έως τις 17:00.
Η διέλευση πεζών και οχημάτων θα γίνεται μέσω προσωρινής εργοταξιακής σήμανσης, ενώ μετά το πέρας των εργασιών κάθε ημέρας η κυκλοφορία θα αποκαθίσταται πλήρως.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033