“Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συγκέντρωση του λαού της Άρτας στις 12 & 13 Ιούλη που καταδίκασε την εργοδοσία του «ΗΠΕΙΡΟΣ» και δικαίωσε από την πρώτη στιγμή τον αδικοχαμένο συνάδελφό μας Χρήστο Ζορμπά. 

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή προειδοποιώντας πως κράτος και εργοδοσία θέλουν να συγκαλύψουν το έγκλημα, να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες της εργοδοσίας. Αναδείξαμε πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά για την καρδιά της πολιτικής των κυβερνήσεων που στο όνομα του κόστους θυσιάζουν τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας με κίνδυνο της ζωής των εργατών.

Ο λαός της πόλης μας με μπροστάρη το Εργατικό Κέντρο Άρτας και την οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου, έβαλε τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, καταδικάζοντας την εργοδοσία. Η σημερινή απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου Άρτας να κρίνει ένοχη την εργοδοσία, επισφράγισε αυτό που η εργατική τάξη είχε ήδη αποφασίσει.

Τώρα είναι ώρα μαζικά οι εργαζόμενοι της πόλης να εμπιστευτούν και να οργανωθούν στα Σωματεία τους, σε όποιο κλάδο κι αν εργάζονται, να εμπιστευτούν το Εργατικό Κέντρο Άρτας και τη γραμμή σύγκρουσης που έχει στο κίνημα. Με τέτοια οργάνωση βρίσκουμε τη δύναμη και σπάμε το φόβο στην πράξη, με τέτοιους αγώνες βρίσκουμε την ελπίδα που χρειαζόμαστε. Άλλο δρόμο δεν έχουμε, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

 

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Άρτας”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!