Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στέκεται στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των παιδιών τους!

Mε σχετική ανακοίνωση στρέφεται κατά της κυβέρνησης για την πρόσφατη τροπολογία που στρέφεται κατά των εργατών της ΛΑΡΚΟ και αναφέρει: “Η κυβέρνηση επιδιώκει με μια απαράδεκτη τροπολογία να προχωρήσει στις απολύσεις, να ξεμπερδέψει μια και καλή με τους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, κλείνοντας οριστικά το εργοστάσιο και ξεπουλώντας τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης! Μάλιστα την κατέθεσε πριν καν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα των εργατών. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει πως η κυβέρνηση τα βρήκε σκούρα από τον ανυποχώρητο πολύχρονο αγώνα των εργαζόμενων, από την τεράστια αλληλεγγύη που εκδηλώνεται από το λαό σε όλη τη χώρα.

Πρόκειται για ένα έγκλημα, για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ τους οποίους η κυβέρνηση προσπαθεί να τους πετάξει στο δρόμο. Όμως με τον αγώνα τους έχουν κατακτήσει να παραμένουν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, να ακυρώσουν τα σχέδια της κυβέρνησης εδώ και χρόνια, όπως και σήμερα που απέσπασαν νέα προσωρινή δέσμευση για συνέχιση της εργασίας τους!

Για τα παιδιά και τις οικογένειες των εργατών της ΛΑΡΚΟ, που βιώνουν εδώ και χρόνια την ανασφάλεια. Είναι μια τραγική απόφαση που θα οδηγήσει τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό!”.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!