Η επαναπρόσληψη των 40 καθαριστριών που η δημοτική αρχή απέλυσε φέτος το καλοκαίρι και η μετατροπή ακόμη 25 από τρίωρης απασχόλησης σε πλήρους είναι το ελάχιστο μετρό που το δημοτικό συμβούλιο της πόλης οφείλει να πάρει. 

Η διασφάλιση της καθαριότητας, η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας δεν παζαρεύεται, δεν επιτρέπεται να μπαίνει στο ζύγι του κόστους οφέλους. 

Ανεξάρτητα από την πορεία της πανδημίας που είναι εδώ και δείχνει τα δόντια της, τα σχολεία των παιδιών μας οφείλουν να είναι καθαρά και ασφαλή. 

Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των καθαριστριών, για γενναίες προσλήψεις και εκπαίδευση προσωπικού που να στηρίζουν μαζί με τους σχολικούς νοσηλευτές και τους εκπαιδευτικούς ολόπλευρα την υγεία και τη μόρφωση των παιδιών μας είναι υπόθεση κάθε Γιαννιώτη.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, να δώσουμε μαχητικό παρόν στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 6:00 το απόγευμα στο δημαρχείο Ιωαννίνων.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 6:00μμ στο Δημαρχείο 

Επαναπρόσληψη όλων των σχολικών καθαριστριών

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!