Το Νηπιαγωγείο Βουτσαρά Ιωαννίνων βραβεύεται με την ετικέτα “eTwinning School Label 2024-2025” μεταξύ 57 σχολείων στην Ελλάδα και 928 σε όλη την Ευρώπη.

Σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Σχολείου  Μανωλακάκη Αντωνία τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Διάκριση που έλαβε το
σχολείο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και καλής συνεργασίας και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης eTwinning και την πρέσβειρα eTwinning και Σχολική Σύμβουλο Νηπιαγωγών κ. Τάλλου Κωνσταντίνα.

Κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά το Νηπιαγωγείο Βουτσαρά υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Mediterranean Sea, a cultural monument” σε συνεργασία με σχολεία της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Τουρκίας. Με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς την Μανωλακάκη Αντωνία, την Κουμπή Σοφία και τη Βαράτσου Δάφνη σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Βουτσαρά Οικονόμου Βασίλειο και Μαλάκου Βασιλική.

Με την απονομή της ετικέτας το eTwinning αναγνωρίζει τη συμμετοχή, τη δέσμευση και την αφοσίωση όχι μόνο των μεμονομένων eTwinners, αλλά ολόκληρου του σχολείου, όπου συνεργάζονται ομάδες εκπαιδευτικών και
Διευθυντών.

Τα σχολεία στο Νομό Ιωαννίνων που απονέμεται η ετικέτα για τη σχολική χρονιά 2024-2025 είναι μόλις τρία. Το Νηπιαγωγείο Βουτσαρά Ιωαννίνων από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Το Αρσάκειο Γυμνάσιο Ιωαννίνων και το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια και στα τρία σχολεία και πάντα επιτυχίες.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα σχολεία της Ελλάδας που βραβεύτηκαν.

https://etwinning.gr/news/general/1472-etwinning-2024-25?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3_Auq1rs-7e8h5BnZwaa-Aa-OvLwkQYT0YdBO7isLmz3h7ykD4b9qmr-E_aem_Ab2UYwAj_7Mgep6iXtooK9fQe5LKlNrA_Tzaa6ULWYUMZ5wEQiOeX-pF0xq2qUxC3ZXff00LYArD4kx-iJ1NuK3f

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!