Οι σχολές χορού DanceArt Academy (στο κέντρο Ιωαννίνων) και Dancelite Academy (στην Ανατολή Ιωαννίνων) παρουσιάζουν την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:30, στο Θέατρο Φρόντζου, την ετήσια παράστασή τους με τη συμμετοχή όλων των χορευτών τους.

Οι σχολές χορού DanceArt και Dancelite εκτός από την εκμάθηση χορών όπως  Salsa, bachata , contemporary, latin, commercial, high heels , tango, break dance , belly dance και hip hop δραστηριοποιούνται και στον αγωνιστικό χορό με πλήθος αθλητών σόλο, αλλά και ομάδων τους να διαγωνίζονται σε αγώνες της Ελλάδας και του εξωτερικού σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις. Παράλληλα, διοργανώνουν σεμινάρια χορού, θεματικές παραστάσεις και συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ των διακρίσεών τους ξεχωρίζουν η 4η θέση και 7η θέση στον διεθνή αγώνα χορού IDO World Championships που διεξήχθη στα Σκόπια τον Νοέμβριο του 2023, η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χορού World latin dance cup το 2025 που θα διεξαχθεί στην Κολομβία και η πρόκριση στο Amsterdans International Competition το 2025 που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ.

 

 

Προπονητές: Βασιλική Σεντελέ, Αλίκη Πιστιώλα , Βαλεντίνα Τσιάμαντα, Ερμής Νάκης , Γιώργος Παντέλης , Εριφύλλη Ψαροπούλου , Στέλλα Κουτσογιάννη , Φίλιππος Μπίτσας ,Αλίκη Λύδια Σέλα , Όλγα Κατσάνου.

Την παρουσίαση της παράστασης επιμελείται η Σοφία Τσέπα, δημοσιογράφος.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!