Απόψε είναι η στιγμή της Ελλάδας και της Μαρίνας Σάττι με το «ZARI», καθώς στις 22:00 ώρα Ελλάδας θα μεταδοθεί ο Β’ ημιτελικός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, από τη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας.

Η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στην 3η θέση διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.
Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι: Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι: VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.
Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.
Η εμφάνισή της θα μεταδίδεται, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, με μονοπλάνο και θα δίνεται η αίσθηση πως οι τηλεθεατές θα είναι σαν να την παρακολουθούν από κινητό, ενώ στις οθόνες τους θα εμφανίζονται emoji όπως στα social media, όπως καρδιές και άλλα.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β’ ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον Β’ ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Στον αποψινό Ημιτελικό τα δύο μεγάλα φαβορί είναι η Ελβετία και η Ολλανδία. Τις τελευταίες ώρες τα στοιχήματα για τη Eurovision 2024 και για την βραδιά του μεγάλο τελικού, η Ελλάδα βρίσκεται στην 9η με 10η θέση, ενώ η Κροατία και η Ελβετία είναι τα απόλυτα φαβορί για την πρωτιά της νίκης.

Στον Β’ ημιτελικό σε μία σπέσιαλ εμφάνιση θεατές και τηλεθεατές θα απολαύσουν την Έλενα Παπαρίζου και το «Number One» που χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη θέση. Όπως διακρίνεται και στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, η Έλενα Παπαρίζου όπως πάντα εντυπωσιακή, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision με μία ολόσωμη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!