Έλαμψε με την εμφάνισή της η Αμάντα Γεωργιάδη στη σκηνή της Eurovision 2022, όταν ερμήνευσε το «Die Together», εκπροσωπώντας την Ελλάδα στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού.Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό.

Το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2022 ξεκίνησε με κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της Αμάντας Γεωργιάδη, της οποία τη σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβε και φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ το φόρεμά της επιμελήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, στην αρχή, τραγούδησε καθισμένη σε μία καρέκλα και στην πορεία του τραγουδιού εμφανίστηκαν περισσότερες καλλιτέχνες επί σκηνής, που έμοιαζαν σαν να λιώνουν.

Την ίδια ώρα, στο background προβλήθηκαν πλάνα με ένα ζευγάρι που χόρευε, δίνοντας μία πολύ νοσταλγική νότα σε όλη την εμφάνιση.

Προς το τέλος και στην κορύφωση του τραγουδιού, η Αμάντα Γεωργιάδη έφτασε στο μπροστινό μέρος της σκηνής Eurovision κι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, γεμίζοντας το στάδιο με τη φωνή της.

Λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό της Eurovision η Αμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, με την  γιαγιά της που μένει στα Γιάννενα να στέλνει στην εγγονή της ευχές για τη σημερινή βραδιά.

«Η 101 ετών Ελληνίδα γιαγιά μου εύχεται καλή τύχη για απόψε! Πάμε Ελλάδα!» έγραψε λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στον διαγωνσμό τραγουδιού η ταλαντούχα ερμηνεύτρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Eurovision 2022: Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό

Ελβετία
Αρμενία
Ισλανδία
Λιθουανία
Πορτογαλία
Νορβηγία
Ελλάδα
Ουκρανία
Μολδαβία
Ολλανδία

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!