“Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αυτής διαδικασίας νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που αγκαλιάσατε την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μία προσπάθεια συλλογική με αγάπη και σεβασμό στις ιδέες της παράταξης, την ιστορία της και κυρίως την προσφορά της στην κοινωνία. Τελικά η σκληρή δουλειά, το πρόγραμμα, η ειλικρίνεια και η συνέπεια είναι όσα έχουμε ανάγκη σήμερα για να πάει μπροστά ο τόπος μας.
Το γενικότερο εκλογικό αποτέλεσμα, επιτρέψτε μου να το κρίνω ως αποκαρδιωτικό, γιατί μας οδηγεί ολοταχώς σε ένα συντηρητισμό, που αγωνιστήκαμε για να τον αφήσουμε πίσω, και που σίγουρα δεν ταιριάζει σε μία σύγχρονη, δημοκρατική και ευρωπαϊκή Ελλάδα ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους μας.
Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ιωαννίνων, γιατί όλοι μαζί δώσαμε έναν αξιοπρεπή αγώνα. Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους, που στέκονται πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν αθόρυβα και με πολλή υπομονή.
Κυρίως, όμως και με πολλή συγκίνηση, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που όχι μόνο με στηρίξατε, αλλά πιστέψατε σε μένα και μου κρατήσατε το χέρι σε αυτό τον αγώνα. Γιατί πιστέψατε σε μία νέα γυναίκα, που μπορεί να μην έχει πολιτικό παρελθόν, αλλά έχει διάθεση και επιμονή να εργαστεί, κόντρα σε όλα τα στερεότυπα, για τη διαμόρφωση μίας νέας πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας. Η αγάπη μου για το συνάνθρωπο και τον τόπο μου ήταν, είναι και θα είναι για μένα πάντα οδηγός και δέσμευση σε αυτή τη νέα πορεία που διάλεξα να ακολουθήσω.
Αυτός ο τόπος φτιάχτηκε για όλους μας και πρέπει να χωράμε όλοι μας. Ο ένας για τον άλλο, λοιπόν, και όλοι μαζί, και στη νέα εκλογική αναμέτρηση, συνεχίζουμε για να πείσουμε και τον πιο δύσπιστο ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι διαχρονικά και σταθερά το μοναδικό αντίβαρο του συντηρητισμού και του λαϊκισμού.
Τέλος, θέλω να συγχαρώ, από καρδιάς, τον συνυποψήφιο μου, Γιάννη Τσίμαρη, για την εκλογή του. Είμαι βέβαιη ότι θα αγωνιστεί για τον τόπο μας.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!