Στα πλαίσια της διεθνούς Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο – Brain Awareness Week 2024, το Εργαστήριο Φυσιολογίας, με τη Νευρολογική Κλινική, την Ακαδημία Νευροεπιστημών και την Σχολή Καλών Τεχνών, παρουσιάζουν την ενημερωτική εκδήλωση «Εξερευνώντας τον Εγκέφαλο: Στα μονοπάτια της Πρωτοτυπίας και της Δημιουργικότητας», υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 08 και 11 Μαρτίου 2024 και έχει δύο δράσεις. Η πρώτη απευθύνεται σε μαθητές και έχει στόχο να παρουσιάσει με απλό και κατανοητό τρόπο τη λειτουργία του εγκεφάλου και να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία της γνώσης γύρω από το νευρικό μας σύστημα, αλλά και τη σημασία της δημιουργικής σκέψης και της αναζήτησης της πρωτοτυπίας.

Η δεύτερη δράση απευθύνεται σε ενήλικες και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/3/24 στις 13:30, με μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα σε νευροεπιστήμονες, καλλιτέχνες, λογοτέχνες, πληροφορικούς και όλους τους συμμετέχοντες, με θέμα την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα. Για συμμετοχή απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης στην φόρμα: https://forms.gle/NapBY6xZ473KNoNG6

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!