Στα χνάρια των εθνικών ευεργετών ο αείμνηστος Ελευθέριος Μαντζίκας, αποτελεί πρότυπο προσφοράς και ευεργεσιών και συνάμα πρωταγωνιστή στο βιβλίο “Ακάκιε” του Κώστα Κρομμύδα, συζύγου της εγγονής του, Μαρίνας. 

Στην παρουσίασή του, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, η Αντιδήμαρχος Ζίτσας κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου, ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Ιωάννης Γουδέβενος, ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μάκης Κιάμος, η Πρόεδρος της κοινότητας Λιγοψάς κ. Ελένη Λάλου. 

Στην επιτυχημένη εκδήλωση, που διοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο “μωβ κουκουβάγια” και οι εκδόσεις “Διόπτρα” και συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Βίλιαν Στασινού, παρευρέθηκαν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγνή Νάκου, ο π. Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας και άλλοι παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Σε προσωπικά βιώματα και αναμνήσεις από τις συζητήσεις του με τον Λευτέρη Μαντζίκα, αναφέρθηκε ο Συντονιστής Τομέα Καρδιάς στο Metropolitan General κ. Στέφανος Φούσας. Για το βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, μίλησε και ο π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιώργος Καψάλης. 

Συμμετείχαν, ακόμη, το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά, ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού και ο Δημήτρης Υφαντή

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!