Η διοίκηση των Vikos Φalcons διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ανδρική ομάδα και στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 17:30 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων και έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων, που στηρίζει κάθε παιδί με αναπηρία και τις οικογένειές τους.
Σας περιμένουμε όλους εκεί για όμορφες μπασκετικές στιγμές για καλό σκοπό!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στα 43 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στα Γιάννενα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της με αγάπη και ευσυνειδησία, σε περισσότερα από 3.000 παιδιά και ενήλικες.
Παρέχει καινοτόμες και συνεχώς εξελισσόμενες μεθόδους εκπαίδευσης και αποκατάστασης, με στόχο κάθε παιδί να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ενταχθεί ομαλά και ισότιμα στον κοινωνικό ιστό.
Αποστολή της είναι να παρέχει σε κάθε άνθρωπο με αναπηρία και την οικογένειά του, δια βίου στήριξη και πρόσβαση στα προγράμματα αποκατάστασης. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τα Γενναία Παιδιά, και τους ενήλικες ΑΜΕΑ, να κάνουν μικρά ή μεγάλα βήματα προόδου, “Βήματα Ζωής”
Μπορεί να είναι εικόνα μπάσκετ και κείμενο που λέει "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ VIKOS фALCONS Vs ΑΝΩΤΑ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ NEO ΚΛΕΙΣΤΟ ΥΜΝΑΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 17:30 ΕΛΕΠΑΠ βήματα ζωής & αναπηρία"

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!