Μια διαφορετική εμπειρία υπόσχεται το Photometria Festival και το Photometria Photography Center – PPC, στο πλαίσιο του 3ου Παραλίμνιου Πικνίκ που διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025 – “Mobility for Everyone”.

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00, στην περιοχή του Κάστρου, μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό Φωτογραφικό Κυνήγι Θησαυρού, γεμάτο μυστήριο, γρίφους και φωτογραφικές προκλήσεις.

Με τη βοήθεια της φαντασίας και της φωτογραφικής μηχανής ή ακόμα και του κινητού τους, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν κρυμμένα σημεία και θα τα απαθανατίσουν.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας για έναν ολόκληρο χρόνο στο Photometria Photography Center, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν bonus 10% έκπτωση σε όλα τα φετινά μαθήματα φωτογραφίας.