Είναι προφανές πως κάτι δεν πάει καλά με τον συντονισμό της αστυνομίας στο Νομό Ιωαννίνων , καθώς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών πλήττουν την ετοιμότητα και την ικανότητα σωστών σχεδιασμών στη διαφύλαξη της έννομης τάξης και ασφάλειας.

Το ένα λάθος , ακολούθησε το άλλο στα Ιωάννινα και τα λάθη αυτά απασχολούν και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Λίγο πριν ξημερώσει η 21η Φεβρουαρίου, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων ομάδα ατόμων γέμισε τους τοίχους της Περιφέρειας Ηπείρου με συνθήματα. Τότε άπαντες αναρωτήθηκαν πως έγινε κάτι τέτοιο κι ενώ η πόλη ήταν… αστακός από αστυνομική φρούρηση.

Σήμερα κι ενώ η πορεία ήταν σε εξέλιξη ομάδα εισβολέων έκαναν ντου στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειες Μαρίας Κεφάλα , στο κέντρο της πόλης, μέρα μεσημέρι με το κέντρο να είναι γεμάτο από αστυνομικούς. Τελικά , όλοι αναρωτιούνται για την ασφάλεια όλων, εκτός από την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Παρεμπιπτόντως, την ώρα εκείνη , διμοιρίες αστυνομικών βρίσκονταν έξω από το διοικητήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στα Ιωάννινα , γιατί λίγοι πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τη μονάδα βιοαερίου και προφανώς η αστυνομία έκρινε ότι έπρεπε να προφυλάξει τον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης , που ούτως ή άλλως διαθέτει …φρουρά!!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!