Ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: “Βαφτίζοντας τις χορηγίες σε συνδιοργάνωση σπαταλάμε τα χρήματα των μελών μας σε σωματεία που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα χωρίς να είναι μέλη μας” .

Ο κος Μήτσης επισημαίνει: “στη χθεσινή Διοικητική Επιτροπή ο Κ. Χρυσοστόμου και η παράταξή του «Κίνηση επιχειρηματιών για την ανάπτυξη» μαζί με τον Τύποις ανεξάρτητο γενικό γραμματέα ψήφισαν για συνδιοργάνωση του 2ου ξενόγλωσσου μαθητικού συνεδρίου TEDed του σωματείου ELA με έδρα την Αθήνα στηριζόμενη σε μία επιστολή που αναφέρει ότι θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου χωρίς λεπτομέρειες κόστους –πόλης –διοργάνωσης κλπ (προφορικά δε ειπώθηκε από τον Κ. Χρυσοστόμου ότι θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη) την προμήθεια τσαντών χειρός αξίας 2.000 ευρώ εννοείται με το σήριαλ των απευθείας αναθέσεων.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΒΡIΣΚΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ-ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ;;

Μπορεί να μας εξηγήσει ο Κ. Χρυσοστόμου και η παράταξή του οι οποίοι εν όψει προεκλογικής περιόδου μοιράζουν χρήματα χωρίς να αφορούν το νομό μας χωρίς να υπάρχει καμία προστιθέμενη αξία για την περιοχή μας και τα μέλη μας παρά μόνο δημιουργία πελατειακών σχέσεων και προβολή του ;!

Καλώ τον Κ. Χρυσοστόμου και την παράταξή του να ασχοληθεί με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νομού μας (ακρίβεια -αεροδρόμιο-POS-οφειλές ΕΦΚΑ-δημοτικά τέλη-φυσικό αέριο-κλπ) να τα φέρει στην Δ.Ε. και στο Δ.Σ. για αποφάσεις και παρεμβάσεις ουσίας . Δυστυχώς μέχρι σήμερα ασχολείται μόνο με ΤΑΞΙΔΙΑ-ΧΟΡΟΥΣ-ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ πάντα με απευθείας αναθέσεις με ποσά καθόλου ευκαταφρόνητα που αγγίζουν μέχρι και 15.000 ευρώ.

Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε απευθείας αναθέσεις στις ίδιες επιχειρήσεις για πάνω από 5 χρόνια . ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ, ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ;;

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η δημιουργία άμεσων πελατειακών σχέσεων των εκάστοτε προέδρων χωρίς να πετυχαίνουν τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς με πρόσφατο παράδειγμα η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων η οποία στοίχησε 33 ευρώ το άτομο χωρίς ζωντανή μουσική όταν στην αγορά οι τιμές κυμαίνονται από 18 έως 25 ευρώ το άτομο και μάλιστα με ζωντανή μουσική .

Όλα αυτά υποβαθμίζουν και αποδυναμώνουν τον επιμελητηριακό θεσμό.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!