Ξεκινά η διαδικασία υλοποίησης του έργου: «Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Κομμένου»  συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Το έργο αποτελεί μέρος του προγράμματος αγροτικής οδοποιίας (Δράση 4.3.4) ύψους €106 εκατ. που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αξιοποιώντας πόρους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ).

 

Στο Πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας εντάχθηκαν 20 έργα στο Νομό της Άρτας προϋπολογισμού €7,4 εκατ. που αφορούν 29 τοπικές κοινότητες και των 4 Δήμων του Νομού. 

 

Ειδικά στο Δήμο Νικολάου Σκουφά χρηματοδοτούνται 5 έργα με €2,5 εκατ. Ένα από αυτά, είναι και η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Κομμένου που εισέρχεται σε φάση δημοπράτησης. Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 5.000 μέτρων στην κοινότητα Κομμένου . Η ημερομηνία δημοπράτησης του έργου αναμένεται να καθοριστεί από τον Δήμο Ν. Σκουφά εντός του Δεκεμβρίου 2022. 

 

Με αφορμή την έναρξη της υλοποίησης του έργου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος, δήλωσε: «Τα έργα αγροτικής οδοποιίας αποτελούν βασικό μέρος της προσπάθειάς μας για να ενισχύσουμε τις υποδομές στις αγροτικές περιοχές του Νομού της Άρτας. Έργα όπως η ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων στο Κομμένο, διευκολύνουν την καθημερινότητα των παραγωγών, καθιστώντας ευκολότερη τη πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους και τη μεταφορά των προϊόντων τους».Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!