Τη συνεργασία θα επιδιώξει η πρώτη των εκλογών του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ όπως ακριβώς συνέβη και στις προηγούμενες θητείες της διοίκησης του τοπικού Τμήματος. Η σχετική πλειοψηφία που κατέκτησε στις εκλογές της 19ης Μαΐου, η παράταξη Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί-ΔΚΜ θεωρητικά της επιτρέπει να προχωρήσει σε μια μειοψηφική διοίκηση ωστόσο κάτι τέτοιοι δεν είναι στις επιλογές του επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Τσίγκρου.

Αυτό κατέστησε σαφές ο κ. Τσίγκρος με δηλώσεις του τη μεθεπομένη της εκλογικής ημέρας, τονίζοντας πως στόχος είναι να συνεχίσει το ΤΕΕ την πορεία που ακολουθήθηκε κατά το τελευταίο διάστημα, πορεία εξωστρέφειας και τοποθέτησης απέναντι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα για την Ήπειρο.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Τσίγκρος χαιρέτισε τη μαζική προσέλευση στις εκλογές της Κυριακής των συναδέλφων του μηχανικών, τονίζοντας πως σε αυτό συνέβαλε η εξωστρέφεια που έχει επιδείξει το ΤΕΕ τόσο κεντρικά όσο και τοπικά.

Στο ερώτημα πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα η παράταξή του, ο κ. Τσίγκρος τόνισε πως θα επιδιώξει τη συζήτηση με όλες τις παρατάξεις και πως οι συζητήσεις αυτές θα έχουν ουσιαστικό και όχι συμβολικό χαρακτήρα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!