Στην τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη στο συγκεκριμένο πόστο, διαψεύδοντας τις κατηγορίες ότι έγινε από ρουσφέτι, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας ότι «η τοποθέτηση έγινε από τον περιφερειακό διευθυντή, ο οποίος έχει μπει σε αναστολή καθηκόντων και αφού πια έχει γραφτεί και μπορώ να το πω, είναι και πρωταγωνιστικό συνδικαλιστικό στέλεχος άλλου πολιτικού χώρου και συγκεκριμένα του ΠΑΣΟΚ».

Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς αν θα ταξίδευε με το τρένο μετά από την τραγωδία, δήλωσε “αν αποφασιστεί να συνεχιστούν τα τρένα, θα πάρω το πρώτο τρένο για να ταξιδέψω. Εφόσον αποφασιστεί ότι θα συνεχιστούν τα τρένα από τους αρμόδιους, είμαι βέβαιος, θα το κάνουν με γνώμονα την ασφάλεια. Κανένας δεν βάζει έναν άνθρωπο σε ένα μεταφορικό μέσο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να κινδυνεύσει. Δεν είμαστε δολοφόνοι, ούτε κανένας θέλει να σκοτώσει κανέναν”,

Ακόμα, έκανε λόγο για “προσπάθεια χυδαίας πολιτικής εκμετάλλευσης, πραγματικά αποκαρδιωτική”. “Η δε σύγκριση που κάνουν διαρκώς οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ με το Μάτι. Κανένας από εμάς, ούτε εγώ, ούτε φυσικά ο πρωθυπουργός και κανένας μας δεν κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για το Μάτι αυτό καθαυτό, δηλαδή για την πυρκαγιά και τους νεκρούς συνεπεία της ασυνεννοησίας του κράτους, εκείνο το βράδυ της τραγικής ασυνεννοησίας, οι κατηγορίες κατά του κ. Τσίπρα έγιναν για το θέατρο που έπαιξε μετά. Εγώ απαντώ μόνο σε αυτά που μου γράφουν, “τι έκανες εσύ με το Μάτι”” ανέφερε ακόμα ο υπουργός.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!