Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα  καταθέτει προς τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης την  υπ’ αριθμ. 1443/13.04.2021 Επιστολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων  προς τον κο Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με την  οποία τον καλεί να προβεί στην άμεση κάλυψη της κενής θέσης που έχει  προκύψει στο Ταχυδρομικό Γραφείο Αγνάντων, μετά την αποχώρηση του – μέχρι πρόσφατα- Προϊσταμένου του Γραφείου, με τις διατάξεις της εθελουσίας  εξόδου αλλά και τη συνταξιοδότηση έτερου υπαλλήλου. Το γραφείο  εξυπηρετεί τις οκτώ κοινότητες του πρώην Δήμου Αγνάντων αλλά και τους  οικισμούς Αμπελοχωρίου και Ραφταναίων του Νομού Ιωαννίνων (ο μόνιμος  πληθυσμός των περιοχών που εξυπηρετούνται ξεπερνά τους 2.000).

Η δε  εύρυθμη λειτουργία του γραφείου είναι αδύνατη όταν ένας υπάλληλος πρέπει  να διεκπεραιώνει εργασία γραφείου, τραπεζικών συναλλαγών αλλά και  διανομών ενώ η πιθανότητα απουσίας/άδειας του εν λόγω μοναδικού  υπαλλήλου καθίσταται αδύνατη. Ήδη οι πολίτες παραπονούνται στον Δήμο  Κεντρικών Τζουμέρκων, ο οποίος ωστόσο έχει παραχωρήσει δωρεάν το χώρο  που λειτουργεί το εν λόγω Γραφείο, καλύπτοντας και τα λειτουργικά του  έξοδα, καθώς μια σειρά συναλλαγών πέραν της αλληλογραφίας (πληρωμή  συντάξεων ΟΓΑ και ΙΚΑ, είσπραξη τελών ΔΕΚΟ, τηλεφωνίας, ύδρευσης,  υπηρεσίες της EUROBANK, τηλεφωνικές επιταγές κλπ) διενεργούνται πια μετ’ εμποδίων!

Επισυνάπτεται η Επιστολή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Επιστολής, για την απάντηση  και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!