Είναι γνωστό  σε όλους, ακόμα και στους επιδερμικά ασχολούμενους με τα της Περιφέρειας, ότι ο κ. Καχριμάνης έχει μια κάκιστη σχέση με  την αλήθεια και μια αξιοθαύμαστη τάση στα ψευδολογήματα, μετερχόμενος  ψεύδη κατά συρροή και κατ’ «επάγγελμα», ποντάροντας στην κοντή μνήμη των πολιτών αλλά και στην ανοχή της «αντιπολίτευσης».. 

Έτσι μόλις στις 4-2-2022, έμπλεος υπερηφάνειας για το έργο της Νιάρχου (με δηλώσεις του στο εργοτάξιο της Νιάρχου), χαρακτήριζε «το έργο πρωτοποριακό, επισημαίνοντας ότι γίνεται υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ και έχει περάσει οπτική ίνα. Όλα αυτά αλλάζουν την περιοχή, τόνιζε.»

 

Πράγματι, τέσσερις (4) μήνες μετά η υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ παίρνει σάρκα και οστά με την «πρωτοποριακή» – κατά παγκόσμια πρώτη –  μέθοδο της υπογειοποίησης επί στύλων που φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες..

Μια ακόμα «αλήθεια» στα λεγόμενα του κ. Καχριμάνη…… 

Και ο μεν κ. Καχριμάνης είναι γνωστός για τα άλματα λογικής, τις παλινωδίες, μυθοπλασίες, τις διαστρεβλώσεις, και τις Καχριμάνειες «αλήθειες» …

Όμως κάκιστη εντύπωση προκαλεί η στάση των  αντιπεριφερειαρχών και των  περιφερειακών συμβούλων της σιωπηλής πλειοψηφίας.  

Πως αποδέχονται να εμπαίζονται έτσι οι πολίτες ;;;; Δεν βλέπουν ;;; δεν ακούνε ;;;; δεν αντιλαμβάνονται ;;;  

Ή μήπως αυτό δεν τους ενδιαφέρει, προτάσσοντας την «υπακοή» στον αποφασίζοντα για τις θέσεις τους ;;;; 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η αντιπολίτευση με μιά – δυό εξαιρέσεις πολύ – πολύ μικρών παρατάξεων..

«Συμπορεύεται» με τον κ. Καχριμάνη με ακίνδυνες κορώνες, για την τιμή των όπλων, προσφέροντας του άλλοθι  και αρνητικές υπηρεσίες στον τόπο. 

Για άλλα όμως τους επέλεξαν οι πολίτες……

 

 


Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!