Κύριον  Ελισσάφ  Μωϋσή

Κύριε Δήμαρχε,

Πέρασαν δύο χρόνια ,που αναλάβατε  ως νέα Δ.Α. τη διοίκηση του δήμου Ιωαννιτών. Σ΄’ αυτό το χρονικό διάστημα  για την κοινότητα Κουτσελιού δεν  έχει γίνει κανένα σοβαρό έργο. Μία από τις προτάσεις  του προέδρου  της τ. κ. Κουτσελιού κ. Σωκράτη Ντόβα  ήταν  <<η Αναπαλαίωση  του  διατηρητέου  κτιρίου παλαιού Δημοτικού σχολείου  >> μετατροπή σε  μουσείο φυσικής ιστορίας οι δύο ισόγειες αίθουσες και ο όροφος σε χώρο πολλαπλών πολιτιστικών χρήσεων. .

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες  και συνεχείς ενοχλήσεις  του Προέδρου της κοινότητας μας  και εμού με την ιδιότητα  του προέδρου του <<ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ>>  δημοπρατήσατε  το σχολείο.  Όμως ήδη έχουν περάσει  πάνω από δύο μήνες  από την οριστική κατοχύρωση  του διαγωνισμού που ανέδειξε την  ανάδοχο εταιρεία   Κ/Ξ  Νάστου Παναγιώτας & Νάστου Δήμητρας  για την αναπαλαίωση του  προαναφερθέντος κτιρίου.

Κύριε Δήμαρχε  ,

Εδώ ταυτίζεστε  με το στίχο  του δημοτικού άσματος 

<<Πέρασε ένα καλοκαίρι 

Και δεν έστειλες χαμπέρι>>….

 Και το δικό σας σουξέ είναι  <<το κόκκινο φουστάνι>> ,που το άδετε στη συναυλία  της ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ >> ΤΟΥ Πνευματικού Κέντρου. 

 Το πότε θα καλέσετε τον εργολάβο  να υπογράψει την σύμβαση δεν σας ενοχλεί ;  Ή περιμένετε  να πλησιάσουν οι εκλογές  για την υπογραφή της σύμβασης και τότε ν’ αρχίσουν οι εργασίες .!!!  

 Κύριε Δήμαρχε δεν είμαι ο Πτωχοπρόδρομος   του Βυζαντίου να γράφω σατυρικά  ποιήματα.  Ούτε να χύνω δάκρυα στο τείχος των δακρύων της Ιερουσαλήμ.,  ούτε ο Ζηλωτής  να ζητώ να με ελεήσει  ο Γιαχβέ.

 Με την ιδιότητα  του προέδρου  του <<ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΥΛΛΟΓΟΠΥ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ>> εκπροσωπώντας  τους κατοίκους  μέσω του Συλλόγου ,είμαι ο πρωτεργάτης  για την αναπαλαίωση του εν λόγω κτιρίου. Είμαι ο συνεχιστής  του  αγώνα που είχε ξεκινήσει   το 2004  ο τότε δήμαρχος  του Δήμου Παμβώτιδας  κ. Γεώργιος Κρανάς  για την αναγνώριση του κτιρίου  από την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων του ΥΠ,ΠΟ.  Ως ΜΝΗΜΕΊΟ  ΛΑΪΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Ενώ σήμερα  έφθασε  στο σημείο  υπογραφής  της σύμβασης για την κατασκευή και εσείς το καθυστερείτε αφάνταστα. Η κατασκευή του κτιρίου οφείλεται  στην προηγούμενη Δημοτική ΑΡΧΉ . Μην προσπαθήσετε να οικιοποιηθείτε  ότι είναι έργο δικό σας. << Να λέμε τα  ΣΎΚΑ-  ΣΎΚΑ /ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΆΦΗ-ΣΚΆΦΗ>>  Εκτός  τούτου  αν φροντίσατε να φτιάξετε  καμία άλλη κουζίνα   για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων του τύπου …<<ΓΙΟΡΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ>> ….!!!!! Και διαθέσετε εκεί τα χρήματα  του ΔΉΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Κύριε Δήμαρχε εάν δεν υπογράψετε  τη Σύμβαση εντός του μηνός Σεπτεμβρίου θα  είσθε η αιτία  να  εξαναγκασθώ  να χρησιμοποιήσω  άλλη μορφή αγώνα  για την υπογραφή της σύμβασης. Τι περιμένετε να έλθει  ο Οκτώβριος για την υπογραφή  εξαντλώντας όλα τα περιθώρια του χρονοδιαγράμματος, εκτός αν το κάνετε για να  ακυρωθεί   ο διαγωνισμός ;

Ως πρόεδρος του Συλλόγου  διακατέχομαι  από ευαισθησία για τον πολιτισμό  και την πολιτιστική ανάπτυξη του χωριού Γιατί αυτό το κτίριο  δεν πρέπει να μείνει  <<στις καλένδες>> Και να καταστραφεί  από τον πανδαμάτορα χρόνο.

          Με τιμή

              Ο 

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΟΣΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!