“Αν και δεν είχα καμία πρόθεση να ασχοληθώ εκ νέου με την Πρόεδρου του Κ.Π. «Σχεδία» μόνο και μόνο, επαναλαμβάνω, για να προστατευθεί το κύρος του Κέντρου που υπηρέτησα για 27 συνεχή χρόνια από τη θέση του Προέδρου, παρόλα ταύτα αναγκάζομαι να απαντήσω μιας και η κα Μαρκούλα επανέρχεται με νέα ψεύδη. 

Παρόλο που στην τελευταία της δήλωση αναφέρει επί λέξη «η όποια ένταση και προβολή για όποιο σκοπό και αν προκαλούνται καλό θα ήταν να παύσουν», εν τούτοις επιμένει να παραπληροφορεί την κοινή γνώμη και να διασπείρει ψεύδη με στόχο να δημιουργήσει ρήγμα στην ενότητα ακόμη και του Πανελλαδικού Δικτύου (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.) από το οποίο αποχώρησε απερίσκεπτα η «Σχεδία» προς ικανοποίηση του προσωπικού της μένους.   

Βέβαια στις όσες ψευτοανακρίβειες ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις οποίες κατέρριψα μία προς μία με δημόσια δήλωσή μου, αρκέστηκε αντί απαντήσεων να επιστρατεύσει την ιατρική της ιδιότητα αποδίδοντάς μου εμμονικές τάσεις, αρχομανία και άλλες αθλιότητες που προσβάλλουν ασφαλώς και αφορούν την ίδια.  

Τώρα με τη δημοσίευση ενός δελτίου τύπου προσπαθεί να δικαιολογήσει δήθεν την αποχώρηση της «Σχεδίας» από το Πανελλαδικό Δίκτυο ύστερα από την παραίτηση από το ενδεκαμελές (11) Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε. της εκπροσώπου του Κ.Π. Αχαΐας χωρίς βεβαίως να αναφέρει πως το Κ.Π. Αχαΐας παραμένει στο Δίκτυο και δεν ακολούθησε τη δική της στάση. 

Αναφέρεται στο δελτίο τύπου πως η εκπρόσωπος του Κ.Π. Αχαΐας παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε., διότι δε συμφωνούσε με την ανακήρυξη επίτιμων μελών, όταν η ίδια στο Δ.Σ. και τη Γ.Σ. του Δικτύου ψήφισε, όπως και όλα τα μέλη ομόφωνα, την ανακήρυξή μου ως επίτιμο μέλος μετά την παραίτησή μου από την «Σχεδία». 

Επίσης ψεύδεται όταν αναφέρει πως η σύσταση του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε. άλλαξε χωρίς βάσιμα καταστατικά και νομικά επιχειρήματα. 

Ασφαλώς και δε συνέβη κάτι τέτοιο. Έχει κανείς την εντύπωση πως αν υπήρχε ένα βάσιμο καταστατικό – νομικό επιχείρημα δε θα το αξιοποιούσε η κα Μαρκούλα προκειμένου να γίνει μέλος του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε. και να εμπλουτίσει το βιογραφικό της;

Εκτιμώ πως δεν είναι τυχαία αυτή η εμμονή της. Πιστεύω πως θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα μόνο και μόνο για να αποκτήσει πολιτική, κοινωνική αναγνωρισιμότητα (γι’ αυτό εξάλλου προσέλαβε και δύο δημοσιογράφους) τη στιγμή που κάπως αργά ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτικά τεκταινόμενα. 

Καλό θα ήταν όμως για την ίδια να επιλέξει τι από τα δύο παρακάτω θέλει να κάνει:

  • Να ασχοληθεί συνειδητά, έμπρακτα και αποτελεσματικά με τη διοίκηση της «Σχεδίας», μιας αναγνωρισμένης για το έργο της και την οικονομική της ευρωστίας δομής επ’ ωφελεία της τοπικής μας κοινωνίας;  

ή

  • Να ασχοληθεί με το προσωπικό της προφίλ και την απόκτηση αναγνωρισιμότητας για το πολιτικό της μέλλον; 

 

Θα πρέπει να γνωρίζει όμως η κα Μαρκούλα πως οι φιλοδοξίες όλων μας είναι θεμιτές και σεβαστές, αρκεί να στηρίζονται σε ένα ιδεολογικό, ηθικό και αξιακό υπόβαθρο ειδάλλως μπορούν να εξελιχθούν σε επικίνδυνες. 

Ας αποφασίσει η ίδια τι θέλει να κάνει. “

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!