“Αποδεχόμενη την τιμητική απόφαση  του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκου Ανδρουλάκη και της Κεντρικής Επιτροπής, να συμμετάσχω στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής στον νομό Ιωαννίνων, αποφάσισα να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η προοδευτική παράταξη μεγάλη και ισχυρή ξανά. Μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη για μένα, αλλά πιστεύω ότι στις μεγάλες  προκλήσεις των καιρών, η απάντησή μας δεν μπορεί παρά να είναι το μεγάλο ΝΑΙ. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από το κόμμα, που με την παρουσία του και το έργο του καθόρισε τη ζωή των Ελληνίδων,  των Ελλήνων όπως και της χώρας μας, στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. 

Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, θέλω  να εκφράσω τις αγωνίες, τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες όλων μας, στο πλευρό των νέων, των παραγωγικών τάξεων, των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων, των συνταξιούχων, για την αποκατάσταση των αδικιών, για την κατάκτηση όσων ο καθένας και η καθεμία δικαιούται. Να δείξω ότι η αλλαγή  μπορεί να γίνει.

Να αγωνιστώ για τη διεύρυνση της δημοκρατίας, τη λειτουργία των θεσμών, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας σε ένα Κράτος δικαίου. 

Να διεκδικήσω καλύτερη υγεία και παιδεία, ανάδειξη του πολιτισμού, πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τους νέους, δίνοντάς τους ίσες ευκαιρίες, ανάλογες των προσόντων τους.

Μπορούμε στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ρυθμιστή  εξουσίας προς όφελος της χώρας μας. 

Φίλες και φίλοι, 

ξεκινάμε από σήμερα μια συνεργασία και μια συμφωνία εμπιστοσύνης πάνω στην  οποία θα  έχουμε τη δυνατότητα να οραματιστούμε και να συζητήσουμε αναλυτικά τι μπορούμε να πράξουμε. 

Ντίνα Μπακόλα Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ιωαννίνων”Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!