Δοκιμάστε ένα Toyota. Επιλέξτε μοντέλο, κινητήρα, την ώρα και ημερομηνία που σας εξυπηρετεί και δοκιμάστε το Toyota των ονείρων σας!

Όλη η γκάμα αυτοκινήτων της Toyota είναι διαθέσιμη για να την οδηγήσετε, κάνοντας ένα test drive επισκεπτόμενος/η τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Toyota Πόδας, και μαζί το πρόθυμο και  πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύσεις στις δικές σας προσωπικές ανάγκες είτε πρόκειται για επιβατικό αυτοκίνητο είτε για επαγγελματικό ανοιχτού ή κλειστού τύπου.

Επιλέξτε τον κινητήρα και το μοντέλο της Toyota που θέλετε να οδηγήσετε και ενημερωθείτε, για τα υβριδικά, τα Plug-In υβριδικά, για το bz4X, τα επταθέσια ή εννιαθέσια μοντέλα, τα επαγγελματικά, τον εξοπλισμό, τις εγγυήσεις και ότι άλλο σας ενδιαφέρει και καλέστε στο 2651092760 ή 2651607210 και κλείστε το ραντεβού σας με έναν Σύμβουλο Πωλήσεων στην Toyota Πόδας, στο 8ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών.

https://podas.toyota.gr/

Επισκεφτείτε και εσείς ένα κατάστημα του Νο1 κατασκευαστή αυτοκινήτων στον κόσμο και μάθετε περισσότερα για το επόμενό σας αυτοκίνητο!

Ωράριο λειτουργίας:

Έκθεση αυτοκινήτων Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00

Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Δευτέρα – Παρασκευή 08:30 – 16:30

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!