Μια γιορτή αγαπης, αφιερωμένη στις ηρωιδες του καρκίνου του μαστού.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΗΛΗΣ με ιατρικο τατουαζ για τις Ηρωιδες του καρκίνου του μαστού,στα Ιωαννινα ,στις 29 Οκτώβρη 2022!
Ώρα 10.00-19.00

Η οικογένεια του celebrate your scars ενώθηκε τα τελευταία χρόνια και μεγαλώνει για να αγκαλιάσει την Ζωή, την καθημερινή Νίκη, την Αφύπνιση ,μαζί με τις  πανέμορφες γυναίκες που βιώνουν η νίκησαν τον καρκίνο του μαστού .
Δημιουργήθηκε μια γιορτή που χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά καλλιτεχνών της δερματοστηξιας – tattoo artists- και φίλων που θέλησαν να προσφέρουν την τέχνη, την υπηρεσία ,την Δωρεά τους, την ημέρα της γιορτής οι ηρωιδες μας ,του καρκίνου του μαστού λαμβάνουν ως Δώρο ,την αποκατάσταση θηλής τους με ιατρικό τατουάζ.

Γιορτάζουμε μαζί τις ουλές μας εσωτερικές και εξωτερικές , γινόμαστε ο ένας μέρος μοναδικών στιγμών του άλλου , ανταλλάζουμε σκέψεις και συναισθήματα .
Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος σε εσένα που δίνεις την δίκη σου μάχη με τον καρκίνο του μαστού , σε εσένα που τον νίκησες .

29 Οκτωβρίου, Σάββατο :
ΔΩΡΕΑΝ αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ για τις ηρωιδες του καρκίνου του μαστού στα Ιωάννινα,στον σύλλογο Υγιεινού & Δραστήριου Τρόπου Ζωής Wellness League Community , Κουντουριωτη 13, στα πλαίσια μιας γιορτης με μουσική ,γευσιγνωσία ,healthy smoothie bar ,cocktails!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείς να βρεθείς εκεί
Μαιρη Ιωαννιδου : 6936644477

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!