Ευχαριστήρια επιστολή προς την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines έστειλε το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με αφορμή την ευγενική χορηγία της εταιρείας στο πλαίσιο της επετειακής γενικής συνέλευσης, της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις αυτής.

Η Aegean Airlines προσέφερε δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για οποιαδήποτε διαδρομή εσωτερικού ή εξωτερικού στη νικήτρια του φλουριού κα Παρασκευή Κουτσαμάνη.

Το Δ.Σ. με αφορμή τη συγκεκριμένη χορηγία, ευχαρίστησε την εταιρεία για τη μόνιμη και συνεχή παρουσία της στο αεροδρόμιό μας, που καθιστά τον νομό Ιωαννίνων εύκολα προσβάσιμο. «… Αφενός θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη σταθερή παρουσία της εταιρείας Aegean Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, που καθιστά τον προορισμό «Ιωάννινα» πιο εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο. Η δρομολόγηση, μάλιστα, έκτακτων πτήσεων κατά την εορταστική περίοδο έκανε εφικτή την έλευση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή μας, συμβάλλοντας κατ’ επέκταση στην αυξημένη επισκεψιμότητα και αφετέρου για την αναγγελία της νέας απευθείας τακτικής  αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Tel Aviv.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε «ανοιχτοί» και σε μελλοντικές μας συνεργασίες, με αμοιβαία οφέλη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. 

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΚοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!