“Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πως βρέθηκε νεκρή η Βιολέτα/Κων/να Σούλη, στο χώρο που φροντίζουμε 6 χρόνια τώρα 40 σκύλους, στην παλιά χωματερή, που όταν έκλεισε έμειναν εκεί αφρόντιστοι και είχαν επικοινωνήσει μαζί μας υπάλληλοι της, να τους φροντίζουμε.
Οι φορείς που έκαναν αυτοψία και περισυνέλεξαν την άτυχη γυναίκα, άνοιξαν τις περιφράξεις όπως λογικό ήταν, για να μπούνε μέσα και έτσι οι σκύλοι που φροντίζουμε έχουν φύγει.
Παρακαλούμε όσοι δείτε στις γύρω περιοχές, στα γύρω χωριά, στο Πανεπιστήμιο, και δεν ξέρουμε που αλλού μπορούν να έχουν φτάσει, σκύλους που τους βλέπετε για πρώτη φορά επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6956542022 κα Μπέτση Θεοδώρα & 6940550893 κα Ματίνα Τσαβέλη.
Οι σκύλοι αν και ζούνε σε πολλά στρέμματα ελεύθεροι δεν είναι εξοικειωμένοι στο να ζούνε εκτός του χώρου αυτού καθώς οι πλειοψηφία τους έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην χωματερή.
Οι σκύλοι είναι διαχειρισμένοι κτηνιατρικά. Παρακαλούμε μη τους κάνετε κακό. Τηλεφωνήστε μας και θα έρθουμε να τους πάρουμε.
Για όσους μπορούν να κάνουν κακές σκέψεις πως η άτυχη γυναίκα πειράχτηκε από τους σκύλους, να ενημερώσουμε πως δεν την πείραξε κανένα. Το αντίθετο την προστάτευαν. Η ίδια βρέθηκε στο σημείο που έχουμε όλα τα ηλικιωμένα σκυλάκια.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της./’

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!