Προχθές Σάββατο 16.09, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων της Παράταξης Ιωάννινα_2023 περιόδευσε σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου:

  • Το πρωί περπάτησε στη λεωφ. Δωδώνης, διασταυρώθηκε και συζήτησε με συνδημότες για τα θέματα της καθημερινότητας στην πόλη, ακολούθως επισκέφθηκε γειτονιές των Σεισμοπλήκτων και του Νεοχωρόπουλου και τις απογευματινές ώρες τα Μάρμαρα και το Σταυράκι. Το βράδυ στην Ανατολή, παραβρέθηκε στην πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της ίδρυσης από Μικρασιάτες και Πόντιους πρόσφυγες της κοινότητας της Ανατολής.

Σε όλες τις συζητήσεις πού είχε με τους συνδημότες καταδείχθηκε η επιθυμία τους να αλλάξουν πολλά κακώς κείμενα στο δήμο μας, ενώ ιδιαίτερα στα Μάρμαρα και στο Σταυράκι επισημάνθηκε η σημασία της άρσης των ανισοτήτων που παρατηρούνται μεταξύ των διαφορετικών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ιωαννιτών. Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι το πρόβλημα υφίσταται και για την δραστική αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τον Δήμο προς τις κοινωνίες των δημοτικών κοινοτήτων, καθοριστικός θα είναι ο ενεργός ρόλος όλων των συνδημοτών, αλλά και η επιλογή των προσώπων που θα τους εκπροσωπήσουν την επόμενη περίοδο στη δημοτική Αρχή.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!