Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας απευθύνομαι ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με την ευκαιρία των προεκλογικών αγώνων για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον Δήμο μας και να εργαστώ για την πρόοδο και την ευημερία του.

Πιστεύω ότι ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος στη δημοτική διοίκηση. Η βασική μου αρχή είναι η διαφάνεια και η συνεργασία. Θα εργαστώ αδιάκοπα για να διασφαλίσω ότι οι πολίτες μας έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις αποφάσεις που λαμβάνονται στη δημοτική αρχή. Θα προωθήσω την ανοικτή συζήτηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών μας στις αποφάσεις που τους αφορούν.

Αγαπητοί συμπολίτες, είμαι αποφασισμένη να αφιερώσω τις προσπάθειές μου στην υπηρεσία του Δήμου μας και να εργαστώ για την πρόοδο και την ευημερία όλων μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας στις εκλογές και υπόσχομαι να είμαι πάντα διαθέσιμη για να ακούσω τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας.

Γιατί η πολιτική πρέπει να βασίζεται στην αρχή της δικαιοσύνης και στο σεβασμό προς την αξιοπρέπεια του ανθρώπου!

Σας ευχαριστώ πολύ και ας συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας!

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκα το 1969 στα Ιωάννινα. Σπούδασα Ψυχολογία  και εξασκώ το επάγγελμά μου από το 1995, όπου ξεκίνησα την καριέρα μου στο Κέντρο Αποκατάστασης θυμάτων βασανιστηρίων. Από το 1996 και για 15 χρόνια διατηρούσα γραφείο Ψυχολόγου στα Ιωάννινα. Από το 2001 έως και σήμερα εργάζομαι στο Συμβουλευτικό Κέντρο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου έχω αναλάβει την Ψυχολογική υποστήριξη των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας. Επί 13 χρόνια ήμουν Πρόεδρος των συλλόγων γονέων σε όλες τις βαθμίδες της μαθητικής ζωής των παιδιών μου, στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Ιωαννίνων, στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων και στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων. Στα σχολεία αυτά καταφέραμε με τους υπόλοιπους γονείς που συμμετείχαν στα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια να καλλιεργήσουμε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, όπως και με τις διοικήσεις των σχολείων, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές, για το καλό και την πρόοδο των σχολείων.

Το 2018 ήμουν Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων της παιδικής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων.

Είμαι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Μπέρτσο, Οδοντίατρο, κι έχουμε δύο γιους.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!