Αν και πριν από μία εβδομάδα η δημοτική αρχή, διαβεβαίωνε πως όλες οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης είναι σωστά μελετημένες και άρτιες, άρχισε σήμερα να ξηλώνει για δεύτερη φορά, ένα φρεσκοτελειωμένο έργο στην πλατεία Πάργης!

Οι διαμαρτυρίες του τοπικού αστικού ΚΤΕΛ ήταν έντονες, μιας και ήταν αδύνατο να στρίψουν στο συγκεκριμένο σημείο τα λεωφορεία και οι οδηγοί , ήταν αναγκασμένοι να οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!!! Άρχικά στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο – νησίδα έγινε ανακατασκευή και σήμερα ξεκίνησε μία ακόμη  “διόρθωση”…

Φυσικά το ράβε – ξήλωνε στην υλοποίηση της «άρτιας μελέτης» ανεβάζει το κόστος του έργου αλλά κυρίως παρατείνει την ταλαιπωρία επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής που βλέπουν πια εδώ και μήνες το πιο κεντρικό σημείο της πόλης να έχει μετατραπεί σε μόνιμο εργοτάξιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους. Μια καθημερινότητα, την οποία υποτίθεται ότι υπηρετούν οι αλλοπρόσαλλες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, που αγχωμένη για τα μηδενικά αποτελέσματα της θητείας της, σκάβει ό,τι και όπου βρει, επιχειρώντας να δείξει ότι παράγει έργο.

Όπως όμως αναφέρουν στελέχη της δημοτικής αρχής, η ταλαιπωρία των πολιτών θα τελειώσει το Σαββατοκύριακο, όπου και θα γίνει ασφαλτόστρωση και η τελική παράδοση του έργου στην κυκλοφορία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!