Τελικά, η δημοτική αρχή του Μ.Ελισάφ, στο έργο ανάπλασης στην πλατεία Πάργης, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!

Ο νέος κυκλικός κόμβος, έξω από το δικαστικό μέγαρο και η ανάπλαση της πλατείας Πάργης  ήταν ελάχιστα  από τα έργα που η Δημοτική αρχή κατάφερε επιτέλους να τελειώσει(;) μετά από τριάμισι χρόνια!

‘Ένα από  τα έργα που επιτέλους ξεκίνησαν ,αλλά και  αυτό δυστυχώς, τελειωμό δεν έχει!!!

Να θυμίσουμε πως με την…”ολοκλήρωση” του έργου, αρχικά ξεκίνησε μία…  “διόρθωση” με ξήλωμα του πεζοδρομίου που βρίσκεται στην πιάτσα των ταξί, μιας και κανένας από τους …”φωστήρες “του Δήμου δεν ενημέρωσε το σωματείο των οδηγών ταξί για να λάβουν υπόψην τους και την δική τους άποψη.

Συνέχεια, ακολούθησαν και οι έντονες διαμαρτυρίες του τοπικού αστικού ΚΤΕΛ , μιας και ήταν αδύνατο να στρίψουν στην οδό Χρήστου Πάτση  τα λεωφορεία και οι οδηγοί , ήταν αναγκασμένοι να οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!!!

Αρχικά στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο – νησίδα έγινε ανακατασκευή και δυο εβδομάδες μετά ξεκίνησε μία ακόμη  “διόρθωση”, με δεύτερο ξήλωμα της νησίδας (!), γιατί πολύ απλά το πρώτο “ξήλωμα” δεν είχε κανένα αποτέλεσμα!

Σήμερα, το έργο ανάπλασης της πλατείας Πάργης, πήρε τιμητικά πλέον από τους Γιαννιώτες και τον τίτλο “Γεφύρι της Άρτας”, μιας και η  δημοτική αρχή κατάφερε να ξηλώσει τμήμα από  τον πεζόδρομο που ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες, στην οδό Σμύρνης!!!

Όλα δείχνουν πως η…” συνεννόηση” των υπηρεσιών του Δήμου ξεπερνά κάθε προηγούμενο, και , η ΔΕΥΑΙ δεν είχε ενημερωθεί για το συγκεκριμένο έργο επαρκώς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξηλώσει έναν ολοκαίνουργιο πεζόδρομο για να ξεκινήσει έργα που αφορούν το δίκτυο της!

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!