Αδιαμφισβήτητα είναι μία κοπέλα που έχει σηκώσει πολλά Βάρη στη ζωή της μετά από πολυετή επιτυχία στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στην άρση βαρών. Αυτό που την κέρδισε όμως είναι η ενασχόληση της με τα κοινά και από τη θέση της τομεάρχη πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων.

Με την μετριοφροσύνη και με την ταπεινότητα που την διακατέχει η παρουσία της στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ με θέμα τον αθλητισμό μοιράστηκε πολλές και ενδιαφέρουσες στιγμές από τα χρόνια που υπήρξε αθλήτρια με το εθνόσημο στο στήθος και όπως ανέφερε κατά την ομιλία της πάντα θα έχει την Ελληνική σημαία στους ώμους της ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κομματική ιδιότητα ανεξάρτητα από όποιο κομματικό Μετερίζι υπηρετεί Γιατί πάνω από όλα νιώθει Ελληνίδα και νοιάζεται για το καλό της πατρίδας της.

Επίσης πρόσθεσε ότι ο αθλητισμός Δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός. Είναι όλα εκείνα που χρειάζονται σε κάθε έκφανση της πορείας μας. Ομαδικότητα Άμιλλα αλληλεγγύη υγιής ανταγωνισμός προσπάθεια εθελοντισμός στοχοθεσία προτεραιότητες.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!