Η Terracom θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση ISS (Indelex/Securexpo/SmartHomeExpo), το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός του τεχνολογικού οικοσυστήματος Security, Automation & Networks που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.-Παιανίας.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

 

  • Plantron.gr (https://plantron.gr/): Εξοπλισμός και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα ασφάλειας όπως κάμερες, συναγερμούς, καταγραφικά συστήματα αλλά και εξελιγμένα προϊόντα όπως ενισχυτές σημάτων, gps συστήματα εντοπισμού, εξοπλισμό για αιολικά και φωτοβολταϊκά συστήματα, αναμεταδότες και routers.
  • QR-Patrol (https://www.qrpatrol.com/): Ένα από τα πλέον κορυφαία παγκοσμίως συστήματα παρακολούθησης περιπολιών και διαχείρισης φυλάξεων με μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην αγορά συστημάτων ασφαλείας στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.
  • Track My Health (https://trackmyhealth.gr/): Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης ηλικιωμένων, ατόμων με προβλήματα υγείας και μοναχικών εργαζομένων με την  αξιοποίηση Φορέσιμων Συσκευών και Αλγόριθμων Μηχανικής Μάθησης.

 

H SECUREXPO θα συνδιοργανωθεί με την έκθεση INDELEX/SMARTHOME EXPO με τον υπέρτιτλο ISS – από τα αρχικά των 3 Brands (Indelex/Securexpo/SmartHomeExpo) και θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, υπηρεσιών και λύσεων για ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις από τους παρακάτω τομείς:

  • Συστήματα και Τεχνολογίες Ασφάλειας
  • Οικιακός και Κτιριακός Αυτοματισμός
  • Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα
  • Έξυπνες Τεχνολογίες & Συστήματα 

 

Η Terracom δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική έκθεση!

Επισκεφθείτε μας στο “Περίπτερο: B24” και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!