Η “Θεατρική Συμπαιγνία”  παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση “Αποδημητικά Φιλιά”, ένα σύγχρονο βαριετέ, με τραγούδια Ελλήνων συνθετών από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο, θεατρικά τραγούδια και κείμενα από το θέατρο και τη λογοτεχνία. 

28 τραγούδια & 14 κείμενα! 

 

Σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, μέλη της παράστασης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου.

Αναφερόμενη στην παράσταση “Αποδημητικά Φιλιά”, που θα πραγματοποιηθεί στο Φουαγιέ της Σκηνής 125, η σκηνοθέτης και ηθοποιός, κα. Γιολάντα Καπέρδα τόνισε πως: «η πρεμιέρα μας είναι αυτή την Παρασκευή 09/12 στις 21:30. Μαζευτήκαμε μία παρέα, μουσικοί και ηθοποιοί, και ετοιμάσαμε ένα σύγχρονο βαριετέ, που προκαλεί τόσο χαρά, όσο και προβληματισμό. Αποτελείται από τραγούδια και κείμενα, από τον κόσμο του θεάτρου και τη λογοτεχνίας.»

Το δεύτερο μέλος της παράστασης, η κα. Κατερίνα Βασιλείου, μουσικός, ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα εξής: «Έχω αναλάβει τη μουσική διδασκαλία των τραγουδιών αυτής της παράστασης, που θα λάβει χώρα στο Φουαγιέ της Θεατρικής Συμπαιγνίας. Οι μουσικές που θα ακούσετε είναι από όλο το ελληνικό ρεπερτόριο, από θεατρικά τραγούδια μέχρι ρεμπέτικα. Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, πολλοί γνωστοί συνθέτες, πολλά συγκινητικά τραγούδια, πολλά χαρούμενα. Γενικά, η διάθεση θα εναλλάσσεται μεταξύ συγκίνησης, προβληματισμού, γέλιου, τρέλας, χαράς. Εάν μας το επιτρέψει το κοινό, θα έχουμε διάδραση. Σας περιμένουμε όλους με χαρά.»

Στη συνέχεια, ο κ. Άκης Σιούτης, μουσικός, τραγουδιστής και πλέον και ηθοποιός μίλησε για την δική του εμπειρία στην παράσταση αυτή. «Είμαι η αντικατάσταση του Βασίλη Σιάφη, που συμμετείχε αρχικά στην παράσταση, λόγω όμως ενός προβλήματος υγείας, προσωρινά αποχώρησε. Είμαι στεναχωρημένος από τη μία πλευρά, ωστόσο ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε αυτή τη μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία μου προκάλεσε σοκ! Μιλάει για την αλήθεια ή μάλλον τις αλήθειες τις δικές μας, τις οποίες ξεχνάμε καθώς κυλάει η ζωή. Αυτό θα γίνει με πάρα πολύ γέλιο και ευχάριστη διάθεση. Το συγκεκριμένο βαριετέ, αποτελεί ένα σόου σε μπαρ, το οποίο προσκαλώ όλους να το απολαύσουν από κοντά, γιατί θα είναι μία εμπειρία.» Ο κ. Σιούτης πληροφόρησε πως είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, λόγω περιορισμένου αριθμού, καθώς και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για όσους θέλουν να απολαύσουν τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Θεατρικής Συμπαιγνίας «Αποδημητικά Φιλιά», που θα λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, 21:30. Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στους συντελεστές της παράστασης.

 

Ερμηνεύουν  (με αλφαβητική σειρά)

Κατερίνα Βασιλείου, Γιολάντα Καπέρδα, Χάρις Μέγα, Άκης Σιούτης

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιολάντα Καπέρδα
Μουσική διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλείου

Ενδυματολόγος: Βέρα Εμμανουηλίδου
Video promo & φωτογραφίες: Κωστής Εμμανουηλίδης

Ηχοληψία: Νικηφόρος Τσίλης
Σχεδιασμός αφίσας: Χρήστος Λέντζαρης
Εκτύπωση διαφημιστικού υλικού: Τυπογραφείο “Δούβαλη-Αποστόλου”, Τυπογραφείο Κόλλιας

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Βανέσσα Μπίντου

Επικοινωνία: Μαριλένα Γκόνη
Οργάνωση παραγωγής: Γιολάντα Καπέρδα, Βανέσσα Μπίντου

Παραγωγή: Θεατρική Συμπαιγνία

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων

 

Τιμή εισιτηρίου: 10€ είσοδος
Διάρκεια παράστασης:  120 λεπτά
Χώρος διεξαγωγής παραστάσεων:  “Σκηνή 125” – Θεατρική Συμπαιγνία (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, εντός ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. 124/125 )

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:30

Τηλέφωνα κρατήσεων: 26513 12830 & 6983749922

Προπώληση εισιτηρίων: Καφέ – μπαρ «Σκάλα», βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Θεατρική Συμπαιγνία

Ηλεκτρονικά: https://www.viva.gr/tickets/theater/apodimitika-filia/

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!