Το θέμα της τροποποίησης του Ρυμοτομικού Σχεδίου  των Αμπελοκήπων και η προσφυγή του δήμου στο ΣτΕ, και το κλείσιμο της οδού Τουρτούρη, “άναψε φωτιές” στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου των Ιωαννίνων.

Τις επιφυλάξεις τους εξέφρασαν -κυρίως μέσω ερωτημάτων στην Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας κ. Σταματία Κουμπούρη- οι δημοτικοί σύμβουλοι   συμπολιτευσης και  αντιπολιτευσης.

Ο κ Βασίλης Κοσμάς, εκ μέρους της παράταξης της Τατιάνας Καλογιάννη είπε πως η πρόταση της υπηρεσίας , εν μέρει ικανοποιεί τους συμπολίτες μας και θα πρέπει να ικανοποιηθούν και το αίτημα της οικογένειας Ευταξία,άποψη με την οποία συντάχθηκε και η παράταξη του Θωμά Μπέγκα.

Όμως,οι τοποθετήσεις επί του θέματος από την πλευρά της κ.Κουμπούρη, προκάλεσαν την αντίδραση της αντιδημάρχου κ. Νατάσσας Τύρου-Ούζα η οποία ανέφερε πως αν και η ίδια είναι  η αρμόδια αντιδήμαρχος δεν ενημερώθηκε καν για την προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη(!!!). Σημείωσε μάλιστα πως η  Διευθύντρια  Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, καθώς και ακόμη μια υπάλληλος,  δεν παρέστησαν   σε συνάντηση για το θέμα που προκάλεσε η ίδια στο αρμόδιο Υπουργείο, παρ, οτι είχαν προσκληθεί από την αντιδήμαρχο.

Η κ. Ούζα προχώρησε ένα ακόμη βήμα, αναφέροντας πως λόγω αυτής της έλλειψης επικοινωνίας δεν συμμετέχει στην ψήφιση του θέματος!

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε την  τοποθέτηση της κ. Ούζα,ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος είπε πως διακρίνουμε όλοι μας πως υπάρχει ένα πρόβλημα επικοινωνίας του πολιτικού προϊσταμένου, με τους; υπηρεσιακούς παράγοντες του τμήματος πολεοδομίας, κάτι που όπως ανέφερε δεν είναι καλό για την λειτουργία του Δήμου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η  αντιδήμαρχος Νατάσσα Τύρου-Ούζα, έχει αναφέρει το προηγούμενο διάστημα  τόσο στον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ,όσο και σε άλλα στελέχη της παράταξης,την ενόχληση της για το πρόβλημα επικοινωνίας που έχει με την Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας…

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!