“Στις 25 Ιουλίου, με δημόσια τοποθέτηση μου, κατέθεσα τους προβληματισμούς μου, τις απόψεις και τις προτάσεις μου αναφορικά με τις προεκλογικές εξελίξεις στον Δήμο μας και ιδιαίτερα στον πολιτικό χώρο, από τον οποίο προέρχομαι και υπηρετώ τις αξίες του από μικρό παιδί.

Αυτό έκανα γιατί:

  • Στον τόπο αυτό γεννήθηκα, μεγάλωσα, έκανα οικογένεια, υπηρέτησα ως στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και τον υπηρέτησα ως δημοτικός σύμβουλος από πολλές θέσεις και ως Αντιδήμαρχος, δεδομένου ότι οι συμπολίτες μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευτούν επανειλημμένα.
  • Ο Δήμος μας από το 2011 βρίσκεται σε τέλμα και στασιμότητα, χωρίς να προδιαγράφεται  με την νοοτροπία των πρόσφατων δημοτικών αρχών οποιαδήποτε αλλαγή προς το καλύτερο
  • Αλλαγή της κατεύθυνσης του Δήμου προς μια Ευρωπαϊκή φυσιογνωμία μπορεί να γίνει εφικτή από πρόσωπα και παρατάξεις του προσωπικά, πολιτικά και ιδεολογικά υπηρετούν και πιστεύουν την αναγκαιότητα αυτή.

Ο δρόμος της πολιτικής δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

Δημιουργούνται εντάσεις, διαφωνίες ορισμένες φορές έντονες και ακραίες, στην συντριπτική τους πλειονότητα περιττές και ανώφελες για το κοινό συμφέρον. Σήμερα μπορώ να πω, με την εμπειρία που έχω αποκομίσει, ότι ουδέποτε ωφελήθηκαν ούτε αυτοί που τις προκάλεσαν, ούτε και ο τόπος, από τέτοιου είδους προσωπικές διενέξεις προστριβές και έριδες.

Όπως και σήμερα δεν έχει ανάγκη από πολυκερματισμό των δυνάμεων που πιστεύουν στην πρόοδο του τόπου χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτέλεια.

Στην πρόταση για προγραμματική συνεννόηση, ή σύγκλιση ή συνεργασία παρατάξεων προερχόμενων από την ίδια πολιτική ρίζα, που κατέθεσα την 25η Ιουλίου δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση ή εξέλιξη. Γι΄ αυτό και σήμερα λαμβανομένων υπ΄ όψιν όλων των δεδομένων που διαμορφώνονται στην προεκλογική «σκηνή» του δήμου μας, θέτων τον εαυτό μου και τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, στην διάθεση της Τατιάνας Καλογιάννη, γιατί κυρίως είναι μια δυναμική γυναίκα, μάνα τριών παιδιών, με σπουδαίο εκπαιδευτικό, επαγγελματικό και πολιτικό υπόβαθρο, που ανταποκρίθηκε σε ότι ασχολήθηκε ή της ανατέθηκε μέχρι σήμερα, πλήρως και κατά πρότυπο τρόπο και είμαι σίγουρος ότι αυτή και η παράταξη που έχει συγκροτήσει, είναι η μοναδική που μπορεί να επωμιστεί την αλλαγή στον δήμο μας , που προσδοκά η μεγάλη πλειοψηφία του Γιαννιώτικου λαού.

Καλή επιτυχία Τατιάνα και Ιωαννινα_2023.

Κώστας Τσάγκας

Πρώην Αντιδήμαρχος”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!