Στο ερώτημα πως γίνεται ένα συναρπαστικό crossover να κινείται ηλεκτρικά χωρίς την ανάγκη φόρτισης στην πρίζα, την απάντηση έρχεται να δώσει το Nissan Qashqai με e-POWER

Απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Το Nissan e-POWER είναι μια μοναδική τεχνολογία που προσφέρει έναν πιο αποδοτικό, πιο αθόρυβο και αποτελεσματικό τρόπο οδήγησης στην πόλη. Με μια μπαταρία που φορτίζεται από βενζινοκινητήρα, δεν χρειάζεται να τo συνδέσετε για φόρτιση.

To Nissan Qashqai e-POWER αναβαθμίζει την εμπειρία οδήγησης, καθώς προσφέρει την αίσθηση οδήγησης ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να απαιτεί φόρτιση σε πρίζα.

Χάρη στην αποκλειστικά ηλεκτρική κύλιση, το όχημα βιώνει μια άμεση, ομαλή και σταθερή επιτάχυνση, χαρακτηριστικό των ηλεκτρικών οχημάτων, και χάρη στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω του κινητήρα εσωτερικής καύσης που λειτουργεί πάντα στο βέλτιστο εύρος των στροφών, επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση καυσίμου, ελαχιστοποιώντας έτσι τις εκπομπές ρύπων.

Δείτε από κοντά και οδήγηστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας στη Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ, 5ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, Ιωάννινα, 26510-85180.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!