Φίλες και φίλοι,

Με βαθιά επίγνωση της φυσιογνωμίας, της παράδοσης και του πολιτικού πολιτισμού που χαρακτηρίζει την παράταξη μας, θα ήθελα να σας ανακοινώσω, επίσημα πλέον, την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Προέδρου ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ ΝΔ) Ιωαννίνων.

Είμαστε όλοι παρόντες, και παλιοί και νέοι άνθρωποι που έχουμε ζήσει και αγαπήσει τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ).  Είμαστε όλοι εδώ, όπως πάντα, και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όλοι εμείς που έχουμε πολλές και διαφορετικές απόψεις και εκτιμήσεις, αλλά είμαστε μία γροθιά μπροστά στο κοινό καλό της παράταξης και του τόπου μας. Είμαστε εδώ ο καθένας ξεχωριστά ,και όλοι μαζί ως σύνολο, για να εγγυηθούμε τη συνέχεια της παράταξης μας.

Προσωπικά, είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις των καιρών και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να πάμε ξανά την παράταξη μπροστά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Να «ξανανοίξουμε» τις πόρτες και να ακούσουμε τον απλό Νεοδημοκράτη που σήμερα νοιώθει περιθωριοποιημένος. Υπερασπιζόμενος με σθένος τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις μας και με γνώμονα το δρόμο του μέτρου, της μετριοπάθειας και της συνεννόησης, θέλω επιτέλους να ακούσω και να επικοινωνήσω τα προβλήματα των τοπικών μας.

Όλοι μας οφείλουμε και εγώ προσωπικά να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ως υποψήφιος πρόεδρος ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ ΝΔ) Ιωαννίνων δεσμεύομαι για μια Διοικούσα Επιτροπή καλά οργανωμένη και ενωμένη, με καινοτόμες θέσεις και ξεκάθαρες απόψεις, δίνοντας ταυτόχρονα την υπόσχεση στους ψηφοφόρους και φίλους της ΝΔ σε ολόκληρο τον νομό, ότι θα είμαι δίπλα στον κάθε έναν όταν και όποτε χρειαστεί.

 

Ζητώ την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας για μια Διοικούσα Επιτροπή που θα ανήκει σε όλους τους Νεοδημακράτες.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Μανουσαρίδης

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!