“Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, σε συνέχεια της προηγούμενης που διεξήχθη την Παρασκευή, προέδρευσε ο κ. Λάνταβος που διατελεί ακόμη ως Γραμματέας, εφόσον η παραίτηση που έχει υποβάλει δεν έχει γίνει αποδεκτή από τα κεντρικά στην Αθήνα. Συνεδρίασε, λοιπόν, το όργανο που στην Περιφέρεια στηρίζει την παράταξη «Ήπειρος Όλον» του κ. Δημητρίου και μέσω αυτής της παράταξης εκφράζεται στα περιφερειακά συμβούλια. Ωστόσο, συνεδρίασε υπό έναν Γραμματέα που ήδη επίσημα προσχώρησε στην Παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου». 

Καλώ πλέον όλα τα μέλη της Ν.Ε. και της Κ.Ε. του Νομού να πάρουν θέση επί του ζητήματος που προκύπτει. Επίσης, καλώ τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο του Κινήματος, να πάρει θέση. Θέση η οποία θα ενισχύει την στήριξη στο πρόσωπο του κ. Δημητρίου, των εκλεγμένων συμβούλων αλλά και της περιφερειακής παράταξης.

Είναι χρέος μας να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, η οποία θεωρώ ότι έχει κλονιστεί από ενέργειες που προκαλούν σύγχυση, και να ξεκινήσουμε να κάνουμε πράξη την εντολή που μας έδωσαν οι 4500 πολίτες στον νομό και οι 270.000 πανελλαδικά. Εντολή για να πάμε την παράταξη εκεί που της αξίζει με θέσεις, όραμα και αξίες που εκφράζουν τον πολίτη. Διότι, είμαστε εδώ για να παράξουμε πολιτική, και όχι σουρεαλισμό. “

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!